Gaute Grøtta Grav skal selvsagt være med å følge deltagerne gjennom hele sesongen, en sesong som blir den syvende i rekken for den populære programlederen på TV2. Farmen 2013 er den 9. gangen Norges mest populære reality-serie blir vist, nylig fikk Farmen «Gullruten» som et tydelig bevis på nettopp å være beste Reality-serie.

– Mer enn 6000 deltakere har meldt seg på (fristen var 1.april), og nå er STRIX Television i samarbeid med TV2 i ferd med å plukke ut deltakere som du skal få følge i 10 uker fra høsten 2013. Farmen er kanskje den reality-serie som samler seere fra forskjellige aldersgrupper. Hele familien kan følge med å like Farmen.

Det er ikke så rart at så mange som 6000 ønsker å delta når man vet at premien kan være kjendisstatus, bil og hytte til en samlet verdi på over en million kroner. I tillegg har Farmen-produksjonen vært dyktige på å finne fantastiske lokasjoner på gården der innspillingen foregår. Man kan se et lite stykke Norge for hver serie.

Selvsagt passer ikke Farmen for alle, men det er det mange som finner ut etter at de har meldt seg på, det er litt i seineste laget- men det blir det også knallgod underholdning av.

For deltagerne på Farmen 2013 skaper det minner de vil ta med seg resten av livet, for alle som ser på skaper det magiske TV-øyeblikk og god stemning. Du kommer til å danne deg et bilde av hvem som vinner ganske fort- mulig du har rett, sannsynligvis tar du feil. Den som spiller spillet best vinner hele greia.

FARMEN 2013: Serien skal spilles inn i Aust-Agder, nærmere bestemt på Berli. Gården ligger idyllisk til i blant innsjøer og endeløse skoger, på grensen mellom Grimstad og Arendal kommune .

Berli gård i Aust-Agder er årets FARMEN gård. Foto: TV2.no

Nå er turen kommet til det blide Sørlandet.

I Aust-Agder, mellom Grimstad og Arendal ligger idylliske Berli Gård. Mellom innsjøer og skoger, ligger gården som deltakerne skal leve ut sitt livs store utfordring, 100 år tilbake i tid. Uten noen som helst form for hjelpemidler som vi kjenner i fag, uten strøm og uten vannklosett. Et eventyr bare få forunt å få være med på. I 10 uker skal deltakerne kjempe, legge taktikk, og slagplaner som feiler for noen, og som slår til for noen andre.

Det er ikke nødvendigvis den største og sterkeste som vinner Farmen. Vinneren 2012 var ei helt vanlig frisk og rask, normal jente fra Voss på 19 år, det var Ingvild Skare Thygesen som vant både Farmen og fikk seg kjæreste på kjøpet.

Kampen for tilværelsen vil være tøffere enn noen gang, og det skal bare være en vinner som står igjen alene.

– Gaute sier til TV2 at de er veldig fornøyd med årets husmannsplass, og at deltagerne kommer til å stortrives, ihvertfall med stedet. Grøtta Grav møtte sin kone Silje da han var programleder i Farmen 2008, Silje Hvarnes (Villdyr-legen) vant det året hun var med. Paret giftet seg i 2011 og har to barn.

– Om du skal følge med i utviklingen i Farmen, når deltagerne blir kjent, og når start av sende-dato publiseres, så er det du som er fast leser av denne bloggen som er veldig heldig. Det er nemlig på vargas12.com du vil finne absolutt alt du trenger å vite om Farmen 2013. Du må bare sørge for å logge deg inn med mail eller Facebook-kontoen på Bloglovin, så får du siste nytt uten å måtte lete.

Hvem er deltagerne, blir det forelskelse, intriger, hvem blir første-kjempe osv. For å være sikker på at du får med deg alle detaljer, bli med å følg denne bloggen sammen med mange andre du også!

Nyheter om Farmen 2013 kommer før du vet ordet av det, og hvem deltagerne er får du selvsagt også vite om du stikker innom Norges mest spennende blogg!

Kilde: TV2.no

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kan du stole på alt du ser og opplever?

Om du kjører tre venner til flyplassen og vinker de farvel, og er vitne til at de går ombord. Så...

Klar for nye offer å voldta?

De aller fleste menn tar sterk avstand fra voldtekt mot kvinner- dessverre så blir noen voldtatt neste hver eneste uke...

Lukk