Farmen-Gaute søker deg! Er du uten internett, ikke har smarttelefon, bor hjemme hos mor og far eller er kvinne over 45 år? Da ligger du godt an til å bli plukket ut til deltager på Farmen. Men ikke helt – du bør peke deg ut enda litt mer.

HER ER PÅMELDINGSSKJEMA! 

Er du engasjert, har et prosjekt du ønsker å få gjennomført og skiller deg ut i mengden på flere måter – er du den deltageren, Gaute Grøtta Grav ønsker å prate mer med.

Les gjerne: Kriterier for å bli med på Farmen!

Er du Norge neste Lothepus? Eller er du bare den beste playeren som vet hvordan du spiller spillet? Husk en viktig ting, før du er for tøff i trynet når du påstår å være den neste vinneren av Farmen. Hvem de andre deltagerene er, hvordan de oppfører seg, hvilken personlighet de går best sammen med – avgjør hvilken din rolle blir på Farmen.

Er du vinneren av Farmen 2017 – må du regne med å bli lokal helt, nasjonal kjendis og millionær. Men det alene bør aldri være årsaken til- eller ambisjonen for, å få lov til å være deltager i Norges mest populære reality-serie.

Farmen-Gaute søker deg!
Farmen-Gaute søker deg!
Laila Lockert lot seg ikke kue og vant Farmen 2016 Foto: TV2.no


Allerede er det kommet i mer enn 6000 søknader, men Gaute og Farmen-teamet vil ha med helt spesielle personligheter denne gang. Helst er det voksne kvinner i satt alder, som er et fåtall i søkermassene.

Farmen-Gaute søker deg!

Unge kvinner fra 18 til 26 år er det mer enn nok av. Du skal være både sær, ha kvaliteter utenom det vanlige og skille søknaden fra de andre, om du er i denne aldersgruppen.

Les gjerne: Farmen 2017 – meld deg på i tide!

Ifølge Gaute Grøtta Grav – kan det bli lenge til neste Farmen-sesong, derfor bør du kaste deg ut i det allerede nå. Sett av sensommeren og høsten. 11 uker kan være med å forandre livet ditt for alltid.

Akkurat nå jakter Farmen etter deltakere til høstens sesong. Det de ser etter, er tydelige personligheter – nemlig deg som stikker deg ut

Gaute Grøtta Grav

Det er jo opp til deg å finne ut av hva du skiller deg ut i mengden med da. Langt flere parkeringsbøter enn andre, flere domfellelser og medlemskap i dorullens nasjonale forening, er neppe nok. Du bør kunne by på deg selv i Farmens ånd.

Dra opp tusen poteter av jorda på et par timer f.eks.

Lære andre å strikke på vranga, skifte dekk på en Volvo i blinde, spille sjakk med tre personer samtidig, lærer å behandle dyrene riktig eller spille på slurva, og idet du løper så raskt du kan med to egg i en teskje, med treben fra kneet og opp – da bør du ta kontakt med, Gaute.

Farmen-Gaute søker deg!

Ser du deg selv tilbake i tid, hundre år fra nå og til 1917, og du kan leve uten alle de viktige hjelpemidlene mennesker har utviklet de seneste hundre år – er Farmen utvilsomt noe for deg.

Kjenner du noen som passer perfekt, en søster, en nabo, bestevenn, mor, far, bror eller bestefar – send en søknad med vedkommendes navn, men det er fint om du vet på forhånd, at hun eller han – takker ja til en deltagelse på Farmen.

Har du spørsmål til produksjonsselskapet STRIX, send en e-post og du vil motta svar.

Sitter du fortsatt på gjerde og lurer på om du skal sende søknaden, da bør du vite at det begynner å haste. Fristen for å sende inn søknad er 16. juni 2017, etter dette er det for sent.

Alt kommer an på din søknad, om du er en av de aller siste utvalgte.

Kilde: TV2.no/Underholdning

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Europa League-finalen i Friends Arena preges av terroren

Stockholm er klar for den viktigste kampen på den flotte stadion, Friends Arena. Men, terroren i Manchester vil sette sitt...

Salman Abedi – gikk på konsert for å dø

Salman Abedi – gikk på konsert for å dø. Inne i foajeen mellom Manchester Arena og Victoria Station, utløste Abedi...

Lukk