Sjelden har en tvekamp skapt større debatt i sosiale medier, enn når førstekjempe Geir, valgte Kristian som andrekjempe. Kristian valgte tautrekking som gren, og vant til slutt.

[poll id=”60″]

Mange mente brått at Kristian og resten av gruppa hadde mobbet Geir i forkant, mens andre mente at den sterkt religiøse mannen fra Nord – til slutt falt for egne grep.

Noe mobbing var det definitivt ikke snakk om, men meningsytringer og en opphetet debatt, om Geirs oppførsel som handlet om bakvaskelse og løgner gjennom de to siste ukene.

Endelig ble det litt temperatur på Farmen for 2017, men nå kan det raskt bli ‘One Big Happy Family’ på Sandvika gård, om ikke de gjenværende jentene  finner på nye hyss. Vi har en mistanke om at det er nettopp det som skjer videre på Farmen, når det nærmer seg finale.

Tautrekking-duellen ble en tøff batalje for Geir Foto: TV2.no

For denne Geir, som var både elsket og hatet av TV-seerne etter et par programmer, kastet rundt seg med meninger fra Bibelen, samtidig som at han forsøkte å danne seg sin helt egen misjon, med minst åtte disipler. Da er det smått imponerende å overleve på Farmen, med en slik oppførsel i åtte lange uker.

Geir har blitt en svært omstridt mann på Farmen-gården, og han har blitt utsatt for en seerstorm de siste ukene. Rett etter Farmen-tapet fortalte Geir til TV 2 at han angret på mye av oppførselen sin på gården. Han ba også om tilgivelse fra de andre deltakerne før tvekampen

TV2.no

Karianne som storbonde gjorde en tabbe, ved å legge sitt ‘hat’ på nevnte Geir. Hun valgte samme mann begge ganger hun hadde sjansen, hun burde åpenbart ha valgt jentekamp denne uken, for å sette seg selv i en bedre posisjon for å komme til finalen.

Geir på sin side hadde svært dårlig samvittighet, allerede før tvekampen mot Kristian, og ba de andre deltagerne om tilgivelse. Man skal alltid tåle personer som går utenfor normalen, det er sunt med andre meninger enn den gemene hop, men Geir løste utfordringen på feil måte, med sine mange formaninger. Helt til slutt, valgte han å synge Frank Sinatras udødelige “I Did It My Way“.

Kristian og Halvor er utvilsomt de største favorittene, og de to eneste mennene igjen inne på Farmen, sammen med fire kvinner. Men større under har skjedd i Farmens historie før, der utfordrerne har banket favoritten. Særlig Camilla ser vi som en outsider til finalen.

Eunike, Karianne og Amalie har levert mer enn godkjent de også. Derfor vil det bli spennende til siste slutt for Farmen 2017.

Nå er det kun to uker igjen av årets Farmen-sesong, det er naturlig at det tilspisser seg mot slutten, det er tross alt en premie verdt 1,2 millioner kroner i form av hytte og bil – som venter vinneren.

Hvem tror du vinner?

 

Kilde: TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julegavehandel på nett?

Julegavehandel på nett? Når 50% av alle nordmenn, handler julegave på nett, mange av disse bruker kredittkort ved disse kjøpene....

Lukk