TV2 påstår at at det blir krangling på Farmen, fordi storbonden Stine, tar et kontroversielt valg av førstekjempe. Da virker det på oss som om det regissert, et bestilt drama, fordi at man skal få opp intensiteten på gården.

Eller er dette et faktisk drama, som jentene generelt og Stine spesielt, står bak? Hva tror du? Kommenter gjerne i vårt kommentarfelt. Gi gjerne din stemme, på hvem du tror nå vinner Farmen.

Les også: Hvem tror du vinner Farmen 2016?

Alle deltagerne vet at de kan bli stemt på som førstekjempe, og bli den som skal velge andrekjempe – og dermed er i fare for å ryke ut av reality-serien. De tre unge mennene, Ali, Marius og Simen, kaller seg Olsenbanden, har med visse unntak gått gjennom konkurransen uten problemer.

Reaksjonen til Ali, tyder på at det er denne trioen som nå må splittes, fordi det er så få mannlige deltagere igjen på gården, at de må begynne å velge hverandre.

images-18 Ali og Oddvar, hvor Ali fortsatt er med på Farmen Foto: TV2 underholdning

Det er Ali, som kommer i en snutt, vist som teaser på TV2, med dette kraftuttrykket: Mener du virkelig det, jævla dritt kjerring!?”

Om du ikke er opptatt av Farmen, bør du kanskje ta en titt på det dramaet som denne gang kommer til å utspinne seg, når storbonden Stine, skal velge hvem som skal bli førstekjempe. At storbonden bestemmer at det kun er jenter som skal lete etter smuglerne, får også diskusjonen til å nå nye høyder.

Med tanke på den voksne premien på mer enn 1,3 millioner kroner, bil og hytte, – kan også være med på å skape et langt større engasjement, enn tidligere. Finalen nærmer seg, det er nå det begynner å bli viktig å spille spillet.

Jentene på gården har listet seg videre uten det store dramaet, og kun Laila Lockert har vært storbonde, før nå ved Stine Hartman. Skal en av jentene på gården vinne Farmen denne sesongen, bør de steppe opp engasjementet og begynne å rive guttene litt i ballene. Det kan være det som skjer nå.

Uanset er det ufint og barnslig å kalle en deltager for “Jævla drittkjerring. Det er ikke med å skape noe godt samhold i gruppa. Deltagerne har tross alt fortsatt noen uker igjen, hvor de skal bo tett sammen, under samme tak.

Folkets favoritt, Oddvar Jenssen, ble sendt hjem etter å tapt tvekampen mot nevnte Ali – hvem det nå er som blir førstekjempe, og som skaper disse voldsomme reaksjonene, kan du se på TV2 kl 21:40 onsdag 23. november.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
STERK – det nye vakre

STERK - det nye vakre. Å være sterk kan være så mangt. "Strong is the new Beautiful" er slagord man...

Lukk