TV2s største suksess gjennom alle tider er Farmens kjendis-utgave og nå er sesong to under planlegging. Her er Farmen-gården hvor kjendisene skal bo, nemlig den samme gården hvor det ble sendt fra, rett før jul 2016 – Finnsvika-gård, hvor Laila Lockert vant så fortjent.

Det er grunn til å glede seg til ny sesong.

Les også: Slik blir du plukket ut som deltager på Farmen!

Se for deg Eivind Helstrøm i duell mot Tore Strømøy i tautrekking, eller Anne Cath. Herland mot Cecilia Brækhus i slegge, man kan jo bli vår i øya av mindre. Har du forslag til kjendiser du vil se på TV2s største reality-suksess, skriv navnet på vedkommende i kommentarfeltet, og vi lover og overbringe lista til STRIX, som produserer galskapen, sammen med TV2.

 Idylliske Finnsvika gård i Halden kommune Foto: TV2 underholdning

Farmen kjendis, hvor verken du er eller noen av oss kan melde seg på, men hvor de folkekjære kjente, skuespillere, programledere, topp-bloggere eller fotballspillere skal utfolde seg til allmenhetens, altså vi andre, store forlystelse.

Da Kari Jaquesson og Aylar Lie barket sammen og Jarl Goli glemte seg vekk og trodde han plutselig var på scenen og skulle spille storkar – dummet seg ut og fikk så hatten passet i sosiale medier i lang tid etter at han ble slått ut.

I tvekamp mot Petter Pilgaard, tapte Goli i sin beste gren, øksekast. Det er som sagt bare å glede seg vilt til ny sesong.

Finnsvika gård, ble pusset opp for flere millioner kroner før den be brukt til innspillingen av den originale Farmen, høsten 2016. Den be lagt til rette for spillet mellom de 14 forpakterne, helt slik gårder var for hundre år siden. Bakstehus og smie ble bygget, men likevel var det en tung fysisk jobb å drive gård da, som den gangen.

Noe også kjendisene skal få føle på kroppen på ny. Samtlige som var med de seks ukene Farmen kjendis varte, fortalte i ettertid at det var en tøff opplevelse, faktisk tyngre enn de forventet på forhånd.

Les også: Meld deg på Farmen 2017, søknadsskjema her!

Den originale Farmen, kan du og vi delta på, for akkurat nå, søkes det etter deltagere. Går du med en drøm om å forsøke deg på Farmen, bør du ikke nøle med å sende inn en søknad. Se i linken øverst, hvordan du best mulig skal bli en av de få som kanskje blir plukket ut deltager, det er nemlig ikke bare å søke, du må skille deg ut.

Det er ventet at det blir en enkel sak å finne kjendiser som kan bidra til severdig underholdning, castingen er fortsatt ikke ferdig. Det er ventet at Kjendis-versjonen av TV2s flaggskip, kommer på skjermen engang, våren 2018.

Søknadsskjema finner du her.

 

Kilde TV2.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Intimkirurgi – gjør deg perfekt og lykkelig

Intimkirurgi - gjør deg perfekt og lykkelig. Du har vurdert det lenge, ikke sant? Å gjøre noe med slingrefitta, de...

Lukk