Farmen-kjendis får dødstrusler! Hele Norges Farmen- og Sofa-Tore, selveste Tore Pettersson, mottar en rekke drapstrusler, gjennom hele året. For å være kjent, for å ha sterke meninger og for å være homse. 

I Norge finnes det altså mang en kvinne og mann, garantert flest menn, jada, vet det – som sitter bak lukkede gardiner, med tastaturet i fanget og sprer ondskapsfullt hat mot mennesker de ikke kjenner.

Les også: Farmen 2017 – Slik blir du plukket ut som deltager!

I følge Dagbladet.no, har verken Tore eller Adam Schjølberg, bestekompisen du kjenner fra blant annet «Sofa» på NRK, blitt forsøkt tatt av dage, ennå. Heldigvis.

Farmen-kjendis får dødstrusler!

Men truslene er like virkelige og de har opplevd det på kroppen begge to. Fra høyreekstreme miljøer, på nett og via sosiale medier.

Farmen-kjendis får dødstrusler!

«Vi vet hvor du bor og hvor du går hver dag. Vi skal sprette deg opp, henge tarmene dine på gjerdet og pisse på deg etterpå»

Anonym

Sjikane, mobbing, trusler og nedsettende kommentarer på grunn av sin legning, er altså like dagligdags nå, som det var for 10-15 år siden. Faktisk ser det ut til å være hakket verre også. Årsaken kan være at de åpne lesbiske og homofile er langt mer framtredende i samfunnet nå enn før. Heldigvis. Blant annet som programledere eller som deltagere i reality-programmer.

Til stor frustrasjon for homo-haterne som ikke vet bedre.

Haterne, de anonyme bøllene som så patetisk og feigt gjemmer seg bak sine profiler, uten å stå for sine kunnskapsløse meninger. Det er nettopp her skoen trykker. De forstår ikke noe så banalt som at lesbiske og homofile har de samme følelsene og behovet som heterofile og transpersoner. På lik linje med dem selv.

Idiotene er mange og de tror de har en viktig stemme i debatten, men bør heller krype tilbake til hullet sitt og skamme seg, til de kommer tilbake med bedre tanker og meninger, og sier unnskyld.

Urbane Tore Petterson deltok på «Farmen kjendis» på TV2 med stor suksess. Men trakk seg da hinderløypene i vann kom på programmet. Tore tenkte og gjorde «safety first» da trakk han seg heller enn å risikere liv og lemmer. Også for denne avgjørelsen fikk Tore pepper i sosiale medier. Dessverre.

Den gang Tore jobbet for «Mess-TV» på TVNorge, som programleder om natten da programmet gikk live, måtte han i følge Dagbladet.no, kjøres til jobb av politiet, på grunn av alle truslene. Flotte, morsomme og dyktige Petterson tar truslene på alvor, men har vendt seg til sjikanen og mobbingen, men innrømmer at det går inn på ham.

Sitter du nå der og leser dette og samtidig hater alle lesbiske og homofile generelt, og Tore Petterson spesielt, bør du være på vakt. For da kan det faktisk være noe galt med deg. Å hate noen for deres legning, er veldig 1950, derfor bør du ta grep, skaffe deg et liv og gjør heller noe godt for andre.

Du kommer absolutt ingen vei med sludderet ditt.

Lesbiske og homofile er kommet for å bli, enten du liker det eller ikke. Har du planer om drapstrusler og gjennomfører den planen, vil det komme opp to homser til – i det du tar livet av den første. Du har tapt. Våkne opp! Taper!

Kilde: Dagbladet.no

Øyvind Teige for

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Priskrigen – hvem vinner påsken?

Priskrigen - hvem vinner påsken? Nordmenn er ekstremt opptatt av pris på mat, særlig sukkerholdige tilbud, smågodt og annet som...

Lite penger? 10 punkter til bedre råd!

Lite penger? 10 punkter til bedre råd! Lite er mer demoraliserende enn å ha lite penger, særlig når du har...

Lukk