Flere av de første kvinnelige deltagerne har måtte trekke seg, uten å ha vært i duell. Noe som hr fått STRIX og TV2 til å hente inn erstattere. Først gikk det rykter om at «Noora» fra SKAM, var en av disse.

Så ble det kjent at det er bloggerne Marna Haugen Burøe og Linni Meister som får en mulighet til å vinne bil, gjennom å vinne Farmen kjendis. Begge er velkjente bloggere, og har kjente ansikter i den kulørte presse.

HER finner du søknadsskjema for Farmen 2017!

Tonje Blomseth orket ikke høre mer på gnålet til de andre deltagerne, og trakk seg etter 8 dager på Farmen. Aylar Lie trakk seg grunnet dødsfall i nær familie. Disse måtte før eller siden erstattes, dette ser du på Farmen-kjendis, mandag 16. januar, på TV2.

 Marna Haugen Burøe og Linni Meister Foto: Alex Iversen/TV2

Jeg satt og grein hele natta. Jeg har jo full jobb, unger og ting skal planlegges. Jeg hadde fire timer på meg til å bestemme meg. Det var heftige greier.

Linni Meister/ Dagbladet.no

Vendela Kirsebom ble valgt til storbonde av super-feminist og «manne-hater» Kari Jaquesson, etter at hun tapte duelle i melkespann mot Aylar Lie. Og det er digre Jarl Goli som er valgt som førstekjempe, av storbonden. Dermed er det klar at den første mannen må forlate Farmen, denne sesongen.

Ryktene forteller at Goli velger en overraskende motstander til duell og som andre kjempe.

Om du synes Farmen kjendis, som har en bil i premie, til en verdi av ca 350.000 kroner, er noe for deg, bør du først og fremst være kjendis. Men du bør også passe inn en slik setting, slik at du blir valgt.

Vi kjenner ikke til detaljene rundt en sesong to, men med så skyhøye seertall – er sjansen store for en ny sesong overhengende.

Er du bare hypp på å være med i den originale Farmen? I så fall bør du sende din søknad allerede i kveld. Ikke vente til i morgen, men begynn allerede nå, da kan det hende du sender søknaden også.

Vargas12.com er Norges største og mest populære blogg med Farmen-nyheter, som gir deg siste nytt, og de siste anbefalinger, før du blir en av de 14 neste deltagerne – av Norges mest populære reality-serie. Alt du trenger å gjøre, er å følge oss på Facebook, for siste nytt.

For du kjenner selvsagt konsekvensene ved å vinne bil, hytte og i tillegg bli rikskjendis?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Diego Costa går etter pengene

'Mye vil ha mer' er et kjent ordtak. I toppfotballen er det mer penger enn de aller fleste andre steder....

Rollespill krydrer sexlivet

Mange par sliter med å tenne hverandre etter et langt samliv. Da kan spennende sex-leketøy, rollespill og pirrende kostymer kanskje...

Lukk