Farmen kjendis – nå blir det bråk! Den mest populære delen av Farmen har blitt den hvor kjendisene deltar. Ja, for du husker hvordan det gikk da selveste Petter Pilgaard fant sin Vendela og sin aller beste venn, vinneren av den første Farmen kjendis, Lothepus. Norge var rystet.

Aldri før har en person fått så mye oppmerksomhet etter å ha deltatt på en reality-serie. Kvinner og menn i alle aldre, ville ha en del av mannen med den store kjeften og den merkelig dialekten. Farmen kjendis – nå blir det bråk!

Farmen kjendis fungerer på samme måte som originalen. 12 forpaktere skal forsøke å drive gården, slik det ble gjort for 100 år siden, med det utstyret og verktøyet de brukte den gang. Forskjellen er at vi kjenner til deltagerne litt fra før.

I andre sesong av Farmen kjendis, var det utfordreren, Pål Anders Ullevålseter som vant, etter å ha vært på gården kun den halve tiden, sammenlignet med de øvrige deltagerne. Hva er det motorsykkel-føreren ikke har vunnet av reality-serier?

Lest? Kjønnsforskjellene viskes ut – Menn mer feminine

I tredje sesong av Farmen kjendis var det Tiril Sjåstad Christensen som vant finalen på fortjent vis. Nå er det Tiril som har tatt over stafettpinnen som programleder etter Farmen-generalen, Gaute Grøtta Grav, som nå kun har den originale Farmen som sitt hovedprosjekt.

Per Sandberg

Det blir garantier bråk når hissige mennesker møter enda mer hissige politikere, og andre vill-sinte kjendiser, som faktisk er kjent for å ha et voldsomt temperament. Vi tenker i særlig stor grad på den tidligere FRP-nestlederen, Per Sandberg, som aldri tar noen fanger, og Gunilla Persson, fra “svenske Hollywood-fruer“. Her er det bare å feste setebeltet å bli med på reisen.

Eller hva tror du skjer når Tommy Sharif blir satt til å lage mat til til resten av forpakterne? Han som koker egg til tomatsuppe, med skallet på? (Fra fire stjerners middag) Eller Adrian Sellevoll, som selv sier han er “oppvokst med dette her” som om han var gårdbruker – Sellevoll vet neppe hvor spenene på en ku er.

Farmen kjendis – nå blir det bråk!
Farmen kjendis 2020 med Tiril Sjåstad Christensen som programleder Foto: TV2 underholdning

Her kan du se første smakebit av Farmen kjendis 2020.

Farmen kjendis – nå blir det bråk!

Farmen kjendis er noe kortere enn den originale Farmen, og det er kun 12 deltagere mot normalt 14.

Her er de 12 kjendisene du kan blir bedre kjent med utover våren på Farmen kjendis:

 • Triana Iglesias (37) programleder og fotomodell
 • Per Sandberg (59) avskiltet politiker, nå drosjesjåfør i Halden
 • Adrian Sellevoll (21) artist og modell
 • Gunilla Persson (60) tidligere modell, nå bare rik og berømt i Hollywood
 • Hege Bøkko (27) skøyteløper
 • Erik Alfred Tesaker (39) oppfinner og forfatter
 • Anita Hegerland (58) artist, og tidligere gift med Mike Oldfield
 • Stina Marie Bakken (26) Blogger
 • Mímir Kristjánsson (32) tidligere politiker, journalist og forfatter
 • Tommy Sharif (43) tidligere dekk-konge, nå forretningsmann som er ofte i retten
 • Vidar Villa (29) artist
 • Hanna-Martine Slåttland Baller (20) Youtuber

De fleste velger seg ut noen favoritter blant de mer eller mindre kjente kjendisene. Vi må dog innrømme at ikke alle av disse 12 deltagerne, er veldig kjente for oss, men det betyr ikke at de har mye å komme med – rent underholdningsmessig.

Tonje Frøystad Garvik

Det vi derimot er helt trygge på, er at det blir bråk også denne gang.

For det er fremmede ute på Torpet, den litt mindre gården ikke langt unna hovedgården. Gjedtjernet gård, der Tonje Frøystad Garvik vant Farmen 2018, foran grinebiteren, som stakk til skogs på finalen, surpompen Kjetil Nørstebø, som fant seg selv urettferdig behandlet av TV2. På Torpet sitter nemlig Donna Ioanna, Alex Rosén og Tore Petterson.

Ser du for deg Tore og Gunilla snekre, melke kyr og felle trær? Er det ikke herlig? Ubetalelig underholdning!

Nordmenn elsker reality-serier generelt og Farmen kjendis spesielt. Det er noe helt eget med å se mennesker i en “privat” setting, eller i et miljø som er helt nytt for disse. Det er utvilsomt krevende for deltagerne å bo oppe på hverandre med lite mat og tøffe arbeidsoppgaver over tid. Enten de er kjente eller ei.

Vi lover deg god underholdning, masse latter, trøbbel i tårnet, krangling, bråk og kanskje en forelskelse?

Skulle vi plukke ut en outsider til å vinne og en som må reise hjem først, velger vi oss Per Sandeberg. Som røk ut av “Skal vi danse” også, før han rakk å bli varm i silkeskjorta. En mer uspiselig fyr er det vanskelig å finne. Morna, Per.

Erik Alfred

Vi tror på snekkeren, Erik Alfred, oppfinneren. Et ekte mannfolk som kan mer enn alle deltagerne til sammen, men da må han spille kortene riktig. Og selvsagt herlige Gunilla Persson, måtte hun bare buda på!

Den som ikke forstår at det hele er et spill, vil tape uansett. Vi håper også Triana Iglesias overrasker og blir med lenge – kanskje helt til finalen.

Farmen kjendis har premiere tirsdag 18. februar kl 21:45 på TV2 og TV2 Sumo. Opptakene til denne serien ble gjort i mai og juni 2019.

Følg vår nyhetsbrev og få siste nytt før alle andre via vårt nyhetsbrev – selvsagt er dette også gratis.

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Braut Haaland kan ende opp i England

Erling Braut Haaland, om du ikke har lært deg navnet, bør du begynne å pugge det, først som sist. Braut...

Lukk