Farmen kjendis er et av de mest populære TV-programmene som finnes. Nå fortsetter TV2 sin suksess med enda en sesong med kjendiser som skal forsøke å drive gård. Hvordan det går; får du ikke vite før til høsten, men allerede kan vi avsløre Farmen kjendis – med ny gård og ny programleder.

Noen kjendiser har i all sin enkelhet og ærlighet, denne evnen til å krype under huden på seerne. Om det er den ekte måten de framstår på, ærlige, direkte og morsomme eller underholdene nok – kan vi la vår lesere avgjøre.

Det faktum at det er middelaldrende menn i sin beste alder, som har stjålet overskriftene i Svein “Charter-Svein” Østvik og Leif Einar “Lothepus” Lothe – er uansett overraskende.

Farmen kjendis – ny programleder, ny gård!
Trill Sjåstad Christensen tar over etter Gaute Grøtta Grav Foto: Espen Solli/TV 2
Farmen kjendis – ny programleder, ny gård!
Kjendisene flytter inn på Gjedtjernet gård i Grue kommune Foto: TV2

Det er nemlig Gjedtjernet gård, som var scene for forrige sesong med den originale Farmen, som skal være gården for neste sesong av Farmen kjendis. Det vakre stedet ved Kirkenær i Grue Kommune, hvor Tonje Frøystad Garvik vant original-utgaven av Norges mest populære reality-serie, er et perfekt sted å lage Farmen-TV.

Hele Norges Farmen-general, Gaute Grøtta Grav, velger å si fra seg den ene av to programmleder-jobber som er knyttet til Farmen, for å få tid til andre prosjekter, sannsynligvis i TV, men kanskje også utenfor Norges største kommersielle TV-kanal.

Farmen kjendis – ny programleder, ny gård, betyr at TV2 satser fortsatt stort på sin største gullkalv. Seertallene de siste årene, selv om de har sunket litt, viser at det norske folk vil ha Farmen, fortsatt.

Kvinnen som overtar stafett-pinnen er ingen hvem som helst, men freestylekjører, Tiril Sjåstad Christensen, som også vant Farmen kjendis selv, da denne ble spilt inn på Li gård i fjor sommer. Den første kvinnelige vinneren av Farmen kjendis.

For å bli med på Farmen kjendis, må du være ganske kjent, for å bli valgt ut blant massene, for å kunne bli med på den originale utgaven, må du overgå deg selv i søknaden din. Så det er ikke alle forunt å bli med på Farmen.

Mange husker kanskje med skrekk og gru på flere episoder av Farmen kjendis.

Rødstrømpe og rikssynser, Kari Jaquesson, gikk ut i hundre og femti og forsøkte å drive gården på egenhånd, den gang Lothe vant, ved å kjøre over de andre deltagerne. Det gikk ikke spesielt bra. Det var evig optimist, Petter Pilgaard, Lothe og Vendela Kirsebom, som stjal overskriftene, de fleste i svært positive former – den gang.

Siste sesong av Farmen kjendis, som nettopp er ferdig på TV, ble altså vunnet av den nye programlederen, Tiril Sjåstad Christensen, men hennes gode venn, Svein Østvik ble også svært populær i store deler av medie-Norge og i sosiale medier, for å være omgjengelig, positiv, omsorgsfull og hadde samtidig evnen å by på seg selv – slik mange har blitt kjent med selveste ‘Kongen av Mallorca‘, gjennom Charterfeber på TV3, gjennom mange år.

Farmen er fortsatt TV2 sitt flaggskip, kjendisutgaven, en smule mer populær enn originalen ifølge seertallene. Men Strix og TV2 bør vokte seg vell for å ta med for ukjente kjendiser. Reality-serien mister mye av sitt gode navn og rykte, om den originale Farmen, har flere kjente ansikter enn Farmen kjendis.

Ut i fra fri fantasi, hvor alle spurte svarte ja, på tross av sin kjendisstatus, burde selvsagt Erna Solberg, Ole Gunnar Solskjær, Per Sandberg, Jo Nesbø, Eivind Helstrøm, Petter Northug, Atle Antonsen, Fredrik Skavlan, Sophie Elise Isachsen, Linn Skåber, Solveig kloppen, Ane Dahl Torp og Anne Rimmen – vært deltagere i én og samme sesong.

Da hadde nok trykkpressa i Akersgata, eller hor avisene trykker avisene sine nå for tiden, fått litt å gjøre vil man tro. Å velge kjendiser er sikkert en interessant jobb, men sammensetningen, hvem den enkelte skal bryne seg på de ti ukene Farmen kjendis varer – forteller hvilken underholdningsverdi serien får.

Har du forslag til kjente kvinner og menn, som burde ha fått sjansen i Norges mest populære reality-serie, kan du komme med listen i kommentarfeltet under. Vi lover å overbringe nettopp ditt ønske til TV-kanalen og produksjonsselskapet.

Farmen kjendis er ventet å sendes til høste på TV2.

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest