Finaleuka gjør kort prosess på deltagerne på Farmen. Kjendisene er kun seks igjen, snart er det kun tre som står igjen – i det som kalles finalen. Stem på din favoritt her.

[poll id=”44″]

Les også: Farmen 2017 – meld deg på i tide! 

 

 Lavrans Solli nådde ikke til finaleuka Foto: TV2 underholdning

Storbonden Vendela, valgte gutte-kamp, og det ble Lavrans som ble plukket som førstekjempe. Han ville sikre seg plass i finaleuka, ved å ta antatt svakere, Tore til andrekjempe. Det var åpenbart en stor tabbe. Tore fikk flest riktige svar og flest poeng, da han valgte “kunnskap” i tvekampen.

Som de fleste Farmen-frelste har allerede notert seg. Det kommer enda en ny runde Farmen kjendis, i tillegg til den originale utgaven, som du finner søknadsskjema til – i linken ovenfor. Castingarbeidet for å finne deltagere til sesong 2, er altså allerede i gang.

Millioner av nordmenn har benket seg foran TV-en for å få med seg første sesong av Farmen kjendis. Nå har TV 2 en gladnyhet til alle Farmen-fans. Det blir en ny sesong av det populære programmet.

TV2.no

TV2 ønsker å tilfredstille sine seere, men kan også være i fare for å brenne lyset i begge ender, med teppebanke kanalen med “øksekast”, “melkespann-holdning” “tautrekking”, “saging” og “kunnskapskonkurranse”, i regi av Farmen.

Det kan bli for mye av det gode. Men foreløpig, vil rekordmange se kjendisene utfolde seg som forpaktere, slik det var å leve på gård, for hundre år siden. Det er utvilsomt en større utfordring, enn det ange tror.

Hvem tror du vinner Farmen kjendis?

Finalen av Farmen kjendis går søndag 12. februar kl. 20:00 på TV2.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kosthold – spis fisk og dø gammel

Kosthold - spis fisk og dø gammel. Neida, du kan dø som ung enda du spiser fisk også. Dessverre. Men...

Lukk