Bråkebøtte, riksklyse og kranglefant. Uten Farmen-Lasse er deltagerne, «One Big Happy Family» der alle konflikter og mishagsytringer blir lagt død. Så vidt vi som seere vet.

Vi skal huske på at STRIX- som produserer Farmen for TV2, viser oss kun det de ønsker vi skal se.

Les også: Farmen 2016 – hvem tror du vinner?

Lasse Bergseter hadde gjort seg selv såpass populær, at han valgte å tape med vilje mot favoritten Oddvar Jenssen. Farmen-Lasse så ingen annen utvei, de andre deltagerne ytret ikke akkurat noe ønske om å få ham tilbake på gården. Oddvar derimot, vinner Farmen lett, om ikke han får noe motstand fram mot finalen.

dbstatic-no Laila Lockert og Lasse Bergseter Foto: TV2 Underholdning

 

Han er fysisk sterk, kunnskapsrik og velviljen selv, til å hjelpe alle andre. Videre er Oddvar både beskjeden, jovial og vennlig i sin framtreden. I tillegg jobber han kanskje mest og mest iherdig av alle på gården. Deltagerne bør, om de skal ha noen sjanse til å slå sørlendingen, gå sammen og stemme ham til førstekjempe snarest.

Aldri før har det vært en mer sammensveiset gjeng av deltagere som nå er igjen på Farmen.

Noe som kan bety dårligere underholdning og et forutsigbart reality TV. Det er neppe TV2 tjent med. Seertallene har aldri vært så høy som da diskusjonene og intrigene går en høy gang blant deltagerne. Dette vet annonsørene om, nå kan det bli et aldri så lite antiklimaks de siste ukene før finalen. Fordi kjeftsmella Lasse Bergseter tapte i tvekamp, med vilje mot Oddvar, og ville hjem.

En langvarig krangel med Laila Lochert, har vært en av grunnene til at Lasse til slutt valgte å ikke ønske seg tilbake etter tvekamp. Lasse ble utvilsomt uglesett og omtalt som vanskelig etter behandlingen av Laila Lochert, noe gruppen tok opp i plenum.

Nå kan Oddvar seile inn til finalen som han selv vil, der få om noen kan ta ham. Da bør deltagerne allerede planlegge hvordan de skal falle ham i ryggen og få Oddvar stemt ut.

Tror du Odvar Jenssen vinner Farmen 2016 som han selv vil? Vinneren av Farmen får som kjent hytte og bil til en verdi av 1,3 millioner kroner, samt kilometer med medieomtale i TV og aviser.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kompromissløst treningstøy for den som vet hva man vil ha …

Når du er på trening, men ikke har utstyret i orden, presterer du kanskje ikke like godt uten dine favoritter....

Wolves har ny manager – kjemper mot nedrykk!

Nylig ble skotten Paul Lambert introdusert som ny manager for Ståle Solbakkens tidligere klubb, Wolverhampton Wanderers. Den tredje på kort...

Lukk