Da Oddvar Nilssen ble sendt hjem fra Farmen, er det svært mange som vil velge å ikke se mer på Farmen 2016. Oddvar var mange favoritt, sørlendingen hadde karakter, humør, humor og en fandenivoldsk arbeidsinnsats.

Nå er det igjen fem kvinner og fire menn igjen, ingen av disse har markert seg med nevneverdig stor innsats og ikke har de noen spesielle fagkunnskaper, ryggrad eller personlighet til å gi Farmen ny giv heller. Oddvar Jenssen, var Farmen 2016, og de fleste håpet han skulle vinne i øksekast mot Ali. Det gjorde han ikke, dessverre.

Før tvekampen, var Oddvar Jenssen en av de største favorittene til å vinne både bil og hytte.

Les også: Hvem vinner Farmen 2016?

Jada, det er bare et reality-program, man skal vokte seg for å ikke bli for blasert og tro at Farmen er viktig, det er det jo ikke. Men TV2’s flaggskip har nærmere 600.000 engasjerte seere som alle har sine favoritter, og mange hadde Oddvar som sin.

vman-p1069138 Foto: TV2 Underholdning

Da bør TV2 være klare for et aldri så lite kutt i seertallene, brutalt og direkte kan de til og med bli halvert. Hvem som nå vinner, av de fire mennene, eller fem av de svært nøytrale og konfliktskye kvinnene, sett bort i fra flotte Lockert, som har fortalt flere hvor skapet skal stå, er mindre viktig.

Er det noen verdige vinnere igjen?

Det er et entydig samlet hylekor som via TV2s egne Facebook-side og andre sosiale kanaler, som påstår at Farmen 2016 er over for i år. Uten Oddvar, ingen god underholdning. Hedersmannen fra Kristiansand har blitt svært populær, gjennom de syv ukene han har vært deltager på Farmen ved Halden.

Så populær at han i følge TV2 har fått frierbrev og fan-post i mengder.

Strix og TV2 kan ikke vite på forhånd, hva eller hvem som gjør deltagerne populære, og de har i hvert fall ingen kontroll på hvem som blir stemt på, som første- og andrekjempe og som dermed havner i duell, og som må reise hjem, som taper.

Det TV2 og produksjonsledelsen kan styre, er nok personligheter i utvelgelsen av deltagere. Blonde, anonyme nøytrale jenter i alderen 22-26 er det for mange av hvert år. Burde de ikke heller ha satset på å finne Oddvar Jenssens kvinnelige motpol?

Uansett hvem som vinner Farmen 2016, får man håpe på en kvinne i år. Vi har uansett ikke tenkt å se flere episoder. Vi minnes Oddvars gode smil og ærlige vesen, samt hjertelig latter – som det beste innhold på Farmen denne sesongen.

Takk for i år!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bill. merk. pedofil, Bergen

Hva er det med Bergen? Kan det være været? Ordføreren siktet for korrupsjon, politiet – ja, hva er det med...

Festmåltid i julen, menyen ikke viktigst

Når du skal be sammen venner, familie, svigermor, onkler og tanter og andre som står deg nær, i julehøytiden, er...

Lukk