Farmen-Olav, Norges nye riksklyse? Olav Harald er desperat til å nå finalen i Farmen.

Noen vet å sette seg selv i et negativt lys, Olav Harald Ulstein (51) har satt sinnene i kok ved å drive folket på Farmen til vanvidd, mishandlet kattunger og itillegg spilt et skittent spill som nå får konsekvenser for ham selv.

Noen vil heller si at sunnmøring er en god kandidat til å vinne både hytte og bil, nettopp fordi han har “gått over lik” for å komme seg selv til finalen, på bekostning av sine hardeste konkurrenter.

Det har vel heller motsatt effekt siden han nå har fått i mot seg, både kvinner og menn på gården.

Farmen-Olav, Norges nye riksklyse?
Foto: TV2.no

De to gjenværende mennene som er igjen på gården, Ørjan og Finn Olav prøvde sitt ytterste med å få Olav Harald til å ta jentekamp, men storbonden valgte, for andre gang på rad, sin store fiende- storfavoritten, Finn Olav Odde fra Trønderlag, som førstekjempe.

Farmen-Olav, Norges nye riksklyse? 

Det fikk de to til å hode hva de hadde lovet hverandre- det skulle ikke bli noe godkjent ukesoppdrag. Røykehuset de to hadde jobbet på gjennom flere dager, endte opp som pinneved etter at storbonden hadde valgt å gjøre som han selv aller mest ønsket.

– Nå har varaordføreren i fra Sykkylven på Sunnmøre et ben i en eventuell finale, men kommer Finn Olav tilbake som vinner i fra duellen med Ørjan, vil politikeren ligge svært dårlig an.

Hovedsakelig fordi Ørjan vil gi sin stemme som storbonde til sin gode venn fra Trønderlag. Men også fordi de aller fleste kvinnene på gården har lederstilen til Olav Harald langt ned i halsen.

Det er fortsatt fem kvinner igjen på gården, mennene har sakte, men sikkert eliminert seg selv. Det blir stadig færre deltagere igjen og det nærmer seg finale.

Vinner Finn Olav Odde mot Ørjan i den kommende tvekampen, vil han også være den største favoritten til å vinne Farmen 2014, utvilsomt. 

Han har den kunnskapen som skal til for å vinne pga alle de spørsmål som kommer i finalerundene, rundt drift av gården. Olav er også fysisk sterk slik at han kan tåle flere kamper på rad uansett gren.

– De to kamphanene Olav Harald og Finn Olav har skværet opp, men det er bare utad. Det foregår en bitter kamp der alt står på spill. Snart får du se både tvekampen mellom Finn Olav og Ørjan, og ikke minst hvem som blir ny storbonde på gården.

Det som er 100% sikkert, er at det ikke blir den upopulær sunnmøringen, Olav Harald.

Er dette Norges nye riksklyse? Hvem synes du fortjener å vinne Farmen denne sesongen?

Finalen i Farmen 2014 får på TV2 søndag 14. desember, vinneren får en bil og en hytte til en samlet verdi på mer enn 1.1 millioner kroner.

Kilde: TV2

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fifty Shades- Filmen som kan endre ditt sexliv

https://www.youtube.com/watch?v=_JMg9InBcgE   "Fifty Shades of Grey", filmen som kan komme til å endre måten du ser på din partner for...

Lukk