Farmen-paret, Tonje og Lene, avslører hemmeligheten om å ha vært ‘bare gode venner’ inne på Farmen i mange uker – faktisk er et kjærestepar. Hvordan de gjenværende deltagerne tar den nyheten, vil du kunne se på TV2, søndag kveld. 

Lest: Charter-Svein inn på Farmen!

De to jentene har forsøkt å holde det skjult, men ble litt for ivrig med klemming og kyssing, noen stilte spørsmålet, da de ble observert litt for tett. Da måtte paret innrømme det for resten av gruppen. At de var sammen da de kom på gården. 

Burde de ikke ha holdt dette hemmelig, enda litt lengre, for å unngå å bli upopulær?

Farmen-paret avslører hemmeligheten
Lene og Tonje er i et hemmelig forhold på Farmen Foto: TV2.no

Førstekjempe Irene, som har blitt plukket ut for tredje gang på rad, har hatt et godt vennskap med flere av jentene på gården, bortsett fra Andrea. Nå kan det hende at vennskapet mellom Tonje og Lene også får seg et skudd for baugen. 

Se ikke bort fra at det er nettopp én av de to som blir valgt til andrekjempe. Tonje eller Lene.

Vi tipper at det er Lene som blir valgt, og som taper for Irene, og da er det plutselig Tonje som blir storbonde. Et oppdrag som er dømt til å gå i dass – all den tid de andre deltagerne ser på storbonden som en meget sterk kandidat, og ikke vil la henne få en kniv, som vil kunne bli avgjørende i en eventuell finale.

Farmen-paret avslører hemmeligheten.

Sjansen for at våre meninger faller gjennom er selvsagt til stede, kanskje reiser Irene hjem, da hun har oppdaget at stadig færre ønsker henne på gården, og blir valgt som førstekjempe i ett sett. Det finnes vel grenser for hva man skal tåle og gi seg mens leken er god. 

Nyheten om at det skal komme enda en deltager inn på gården, en deltager som kanskje allerede har vært der, men som har tapt en tvekamp, eller enda verre, en helt ny deltager – bør falle de øvrige tungt for bryste. Men ikke alle ser negativt på økt konkurranse, som f.eks Dineke, fordi hun rett og slett ikke har skjønt spillet. Hun ser ut til å tenke: jo flere, jo hyggeligere.

Jo færre deltagere, jo større sjanse selv å vinne, burde vært enkelt hoderegning. 

Derfor blir både Kjetil og Nicolai, rimelig forbanna, når de skjønner at kampen for tilværelsen hardner til med enda en deltager å konkurrere i mot. De to hadde sett for seg enkleste vei til finalen, da de var de eneste to mennene igjen på gården. 

Nå begynner den virkelig tøffe konkurransen, med nye regler vi ikke har sett på Farmen tidligere. At vinneren fra oppholdet på Torpet, en gård ikke langt unna Farmen-gården, kommer inn og kan vinne alt foran nesen på de som har vært med fra start.

Du har sikkert valgt deg ut en favoritt, av de deltagerne som er igjen på gården. Hvem synes du er en verdig finner av Farmen 2018, og som fortjener både hytte og bil til en verdi av 1.3 millioner kroner?

Farmen 2018 kan du se på TV2, søndag kl 20:00.

Kilde: TV2

Vargas 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Videodømming til Premier League!

Videodømming til Premier League! Endelig skal fjusk, filming og annet fjas slås kraftig ned på i form av teknologisk hjelp,...

Fulham med ny manager!

Det er ikke hvem som helst, som tar over den tradisjonsrike Londonklubben, som spiller sine kamper på den intime, Craven...

Lukk