Det er ikke hvert år det blir romantikk på Farmen, men denne sesongen er det utvilsomt full klaff mellom en kvinne og en mann. Sandvika gård har fått det som fort kan bli Farmen-paret 2017. Vi skriver selvsagt om flotte Amalie (21) og storbonden Mats (28)

Lest? Sex med Lothepus?

At den vakre blondinen er plukket ut som hjelper for storbonden, er åpenbart ikke tilfeldig, da det stakk seg svært tidlig ut, en helt egen stemning mellom de to. Trym, som så langt har delt storbonde-sengen med Mats må nok finne seg et annet sted å sove, all den tid Amalie og Mats ser ut til å ville dele mer og mer tid sammen.

Farmen 2017 begynte med at ei dundre fra nord, storkjefta Line, tok drittsekk-rollen, skjelte ut alle rundt seg og bestemte seg for å bli sånn passe upopulær at ingen ønsket å ha henne på gården. Slikt blir man som kjent førstekjempe av. Line endte opp i tvekamp med Sunniva, en konkurranse Line tilsynelatende vant, men slo ikke den ene bolten langt nok ned med slegga, og tapte.

 Mats og Amalie, årets Farmen-par Foto: TV2

Også Thale er allerede ferdig med oppholdet på gården, før det hele tok til. Magevondt, sult og hjemlengsel gjorde oppholdet kort for fotomodellen som skulle vinne Farmen med sjarm og vakre smil.

Utfordringen for STRIX, som produserer Norges mest populære reality-serie for TV2, er Farmen kjendis. Kjendiser som Lothepus og Petter Pilgaard, er etter vår erfaring så mye mer interresante å følge på en gård i konkurranse øye med. Vilt fremmede, slik Farmen har vært i 13 sesonger, ser ut til å bli dørgende kjedelig TV, etter at kjendisene fikk sitt gjennombrudd med dundrende suksess.

Lest? Jordbærmus-forfatter – inn på Farmen kjendis

Jo, det er noen spennende mennesker med i år også, men kjendisenes status er så mye sterkere og det faktum å kunne følge noen på Farmen, mange mener å vite hvem er og til og med – kjenne godt. Da hjelper det lite om to vakre unge mennesker finner tonen og kliner litt i mellom busker og kratt, og den vakre skjærgården på Sørlandet.

Nå når mattyven er avslørt og sendt hjem, framstår de 12 forpaktere som one big happy family, noe som gir dørgende kjedelig TV. Heldigvis er det tidlig på sesongen, Farmen skal sendes nesten helt til julegrana tennes på torvet i Kristiansand, mye kan skje, og de mest kreative har sett et gryende vennskap mellom Eunike som foretrekker kvinner, og blide Karianne. Kan det bli noe mer? De bader da naken sammen – gjør de ikke?

Vidar med håret, har vært svært anonym, noe som kan bety at han kommer lengre enn de fleste i konkurransen om å vinne hele dritten. Sjefen sjøl, Halvor, fra de dype skoger, klarer ikke å stagge sin iver i å vise hvor dyktig han er i alle de forskjellige oppdrag og gjøremål. Han vil utvilsomt framstå som den farligste, og vil bli valgt som førstekjempe, om storbonden tør.

Tom har tørket tårene etter at «datteren» Thale forlot gården. Læreren fra Mesnali har påtatt seg forsørgerrollen og spiller pappa for de som trenger en skulder, men gråter altså like mye selv.

Trønderen Camilla nekter å slakte noe som helst, noe vi har hørt i hvert eneste program, siden Farmen 2017 tok til. Ikke rart seertallene synker i ett med overdreven bruk av kattebilder og vakker natur.

Presten, Geir, som egentlig er selger, møter motstand og hans listige andakter får motstand. De andre deltagerne har gjennomskuet hans plan om å samle sin egen gjeng med disipler.

Kristian fra Gjøvik, har vel så langt vært den eneste fargeklatten på Farmen. Den første storbonden, som fikk ukesoppdraget i havn, kniv i beltet og som ble helt for de andre, for å ha baller nok til å velge bråkebøtta Line som førstekjempe.

Om ikke Mats feier over deilige Amalie, slik at vi får litt action, og noe å snakke om fra gården – vil ikke Farmen slik vi kjenner det i dag, bestå som Norges mest populære, av noe som helst. Enten må langt mer ekstreme personligheter plukkes ut som deltagere, slik at vi får diskusjoner, krangling og håndgemeng fra første episode, eller så må Farmen satse hele potten på kjendisene. Dessverre.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
TV-aksjonen 2017 går til UNICEF

UNICEF står for United Nations International Children's Emergency Fund, men det visste du sikkert. Men det at UNICEF når flest barn...

Seksuell utpressing mot barn -ny trend!

Seksuell utpressing mot barn -ny trend! Den eneste måten å ikke havne i ditt livs største krise, er å unngå...

Lukk