Farmen er TV2`s storsatsing i reality genren og programmet har et jevnt høyt seertall. TV2 og STRIX er flinke til å framheve en «Bad guy» og det er liten tvil om at det er Ståle Bjørnvåg som har fått dette stemplet i år.

Han kommer med uttalelser som » Kvinnfolk hører hjemme i soverommet og på kjøkkenet «, og når det kommer ut på riksdekkende fjernsyn så må man regne med litt pepper-

Jeg velger å tro at Ståle Bjørnvåg er en «likanes» kar som er glad i kona si, og har mange gode egenskaper som ektemann. Men i Farmen kommer ikke dette så tydelig fram, for å si det mildt.

At Farmen-seerne ser seg blind på oppførsel og opptreden er ikke så rart da TV2 bevisst filmer det som gir god underholdning, og da må en være «skurken». Det er lett å glemme at hele Farmen er et spill, og det skjer masse på gården som ikke kommer fram på TV.

Det nordnorske språket er ikke akkurat det mest sympatiske, og det er med på å fremheve Bjørnvåg som drittsekken. Uttrykk som » Du sitt jo bare her og klør dæ på ballan, og gjør ikkje ein mainskitt» er ikke uttrykk som gir deg flest venner…

Foto: Nationen.no

Ståle Bjørnvåg er 39 år og kommer fra Narvik.

Han arbeider som offiser og er deltager av TV2 programmet «Farmen» 2011.

«Stål» mannen Bjørvåg er mannen som i løpet av fire uker på TV-skjermen har hisset på seg et lass av seere med sin oppførsel, som har vært både kranglete og ufyselig.

Ståle Bjørnvåg er gift med Annie Bjørnvåg, som også er deltager av «Farmen» 2011. Sammen er de to det eneste paret i årets sesong som har en relasjon, utenom programmet.

– Han er det  jeg vil kalle en unnasluntrer. Og meg og unnasluntrere går ikke så bra sammen. Når Ståle gjemmer seg bort fra jobb så er det noen som må ta tak i ham. Men det virket som alle var skikkelig redd for store, stygge Ståle så da måtte lille meg gå bort og sette ham på plass, sier Kim Andre Ågedal til «God kveld Norge».

Ståle Bjørnvåg forsvarer oppførselen sin med at han trodde han ble valgt til førstekjempe:

– Det er helt fornuftig ikke å jobbe for en mann som vil ha meg ut derfra. Utgangspunktet til Kim Andrè er å jobbe så mye som mulig. Det er også utgangspunktet mitt. Men jeg står ikke å jobber for en mann som vil kaste meg ut fra «Farmen», sier Ståle.

Herr Bjørnvåg er sterk kandidat til å vinne Farmen, og gjør han det så er det også fortjent.

Den som spiller best- vinner.


Vargas

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10083650

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10099460

http://www.tv2underholdning.no/gkn/-jeg-var-en-av-de-styggeste-faeleste-og-ekleste-mennene-i-farmen-3451205.html

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Depresjon, ensomhet og sorg kan du ordne opp i selv

Uansett hvordan du oppfatter negative opplevelser, kan du som menneske ordne opp i dette selv. Med psykisk trening og positiv...

Sex med flere enn bare kjæresten?

  SEX er noe viktig for de fleste. Og det er stadig flere som velger å ha sex med andre...

Lukk