Selvsagt er den gaven barn har laget selv med egne hender den gjeveste av dem alle. Her kan det være så mangt å bli glad for. Boller, forkle sydd på skolen, en tegning eller den tradisjonelle brødfjøla som har brente bokstaver hvor det ikke finnes tvil om hvem som er den heldige.

“Til Far” står det på den.

Farsdag og morsdag er viktige dager fordi det gir barn og unge en mulighet til å huske på sine foreldre gjennom en hektisk hverdag, som ofte har for mange punkter som skal fylles hver eneste dag. Kvalitetstid med familien kan ikke kjøpes for penger.

 

Trapp ned tempoet og gjør stas på far nå når det er farsdag, han fortjener det helt sikkert. Du som sønn eller datter bør se for deg den dagen far ikke lenger kan få noen gaver av noe slag. Den dagen kan komme før du vet ordet av det, da er det for sent å tenke på alle de tingene dere ikke fikk gjort. Sammen.

– Fedre i alle aldre har barn av forskjellig alder ut i fra hvor i livet de har kommet som en far. Småbarns-fedre må støtte seg til kona for å kunne få noe som helst av naturlige årsaker. Her kan en vise litt kløkt ved å poengtere farsdag som et påskudd for å slippe å stå opp med poden og bæsje-bleia kl. halv fem natt til søndag.

Andre fedre som har litt eldre barn blir glad og varm i hjertet av å få besøk av sine barn. Den gaven bør du gjøre alt du kan for å gi din far.

En farsdagsgave må aldri koste mye penger, for de fleste fedre kan en klem eller samvær med de som betyr mest- være nettopp den beste gaven av dem alle. Legger du sjelen din i å la barna lage noe kreativt, eller bake noe far er glad i, bør farsdagen bli perfekt for den som betyr mest denne dagen.

Har du planer for pappa´n din på farsdagen?

Foto: Flickr/ Cecilie og Andreas

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Magnus Carlsen – Sjakkgeniet som imponerer verden

Magnus Carlsen (22) er en tilsynelatende vanlig ung mann fra Tønsberg. Men skinnet bedrar. Av de nær 700 millioner menneskene...

Lukk