Favoritter på YouTube? Her er våre! Merk deg navnet, The FML Show har 40.000 følgere på verdens største videonettsted, de er fra Fredrikstad og Son, men bosatt i Oslo – denne duoen vil du se mye av i årene som kommer.

Det kan vi faktisk love. De er nemlig bare i startfasen av det som ser ut til å bli et liv i rampelyset.

Hvem som er først til å kapre stjerneduoen – NRK eller TV2, eller kanskje TVNorge, vet ikke vi, men Marthe og Fredrik er kjæresteparet som er blant de aller største norske aktører på YouTube, du bør følge disse fra i dag. Pling i denne bjella oppe til høyre, og du blir med i The FML Skow-familien, du også.

TV-kanalene søker

TV-kanalene ønsker å bruke aktører som gjør seg bemerket, det er kjendiser in spe, ukjente på vei til å bli veldig kjente. Du kommer til å snakke mye om The FML Show i framtiden.

Hvorfor skulle NRK eller andre TV-kanaler velge å filme en YouTube-duo spør du kanskje? Da spør vi tilbake, hva er Petter Pilgaard, kjent for? Han har apell til folket, han er likanes og populær han har det i kjeften og ble først kjent via TV3s flaggskip, ‘Paradise Hotel‘. The FML Show har slått igjen med bulder og brak via sin meget populære YouTube-kanal.

Våre favoritter fra det kjente videonettstedet, kan bli nominert til flere priser på YouTubes “Gullsnutten”, og de runder i disse dager en milepæl ved å få hele 40.000 følgere.

Som om de skulle ha drevet med dette i flere år, tenker du kanskje, for å få så mange tilhengere som ser videoene deres hver eneste dag. Det stemmer ikke.

The FML Show startet opp rundt påsketider i fjor.

Favoritter på YouTube? Her er våre!
The FML Show – bildet er laget av Amalie Vik

Siden da har det blitt avspilt hele 7.686.228 videoer og antallet øker for hvert eneste minutt av døgn. noen YouTubere er døgnfluer, Marthe og Fredrik er i ferd med å erobre store deler av det norske markedet. Det er selvsagt forståelig at duoen også blir dine favoritter.

Favoritter på YouTube? Her er våre!

Videoen, “Instagram styrer forholdet vårt“, er avspilt nær 160.000 ganger, men det er flere videoer som er i rundt det samme tallet. Da forstår du hvor populære duoen, Marthe og Fredrik har blitt, på svært kort tid.

Selvsagt er det krevende og til tider vanskelig å lage gode nok videoer, men The FML Show har funnet sin nisje, de har funnet hva seerne liker og de elsker sine fans.

The FML Show er blant de absolutt største norske parene på YouTube, det vil andre i mediabransjen dra nytte av. Derfor ser du stadig vekk Influencere som deltagere i de mest populære reality-seriene på TV.

Om du har et tips eller ønske, må du gjerne fortelle hvor du ønsker å se Marthe eller Fredrik som deltager. vi lover å viderebringe ønskene til de respektive TV-kanalene.

Kjente YouTubere

YouTuberne er ferske i bransjen, en bransje som er krevende, uansett alder. Men treffer man et segment eller en nisje som The FML Show har gjort, å bli populære hos den yngre befolkningen, de det florerer av på YouTube, er bordet dekket.

Et ungt kjærestepar som ikke tar seg selv høytidelig, men som har humør, humor, alvor og som gir av seg selv på godt og vondt. Snakker de ofte rett til de unge – hvor disse lett kan kjenne seg igjen. Favoritter på YouTube? Her er våre!

Unge gutter og jenter fra 8 til 16 år, liker å se videoene hvor duoen prøver ut hverandres klær, dusjer sammen, (ikke nakenhet) gjør pranks på hverandre, utfordrer hverandre, eller filmer hverandre i smug. Den video vi vet mange lo av, oss selv inkludert, var da den ene kledde seg ut som spøkelse og gikk på pub. Ubetalelig underholdning.

Å underholde nordmenn i Norge i 2019, er svært vanskelig

Husk hvor mange forskjellige genre som finnes, TV, kino, streaming, bøker, teater, festivaler, konserter, stand up, aviser, bloggere og Influencere. Det er svært mange om benet i en nådeløs bransjen. Norges største avis har 2 millioner lesere daglig, NRK har 700.000 på en god fredag, med ‘gullrekka’, og TV2 har ca det samme på Farmen-finalen.

I den sammenhengen, skjønner du hvor høye seertall YouTuberne har, når de fleste videoene de har laget har mer enn 50.000 seere, de største, altså nær 160.000. Det er voldsomme sifre.

Vi ønsker å benytte anledning til å gratulere The FML Show med 40.000 følgere på sin fantasitiske kanal. Vargas12.com er blant deres største fans og lover å være med dere helt til topps.

Gratulerer med dagen, Marthe og Fredrik. Gratulerer hjerteligst, med den stormende suksessen dere har med The FML Show.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Regelendringer i Premier League!

Regelendringer for alle lag i Premier League, gjør at du bør holde tunga i egen munn, før du begynner å...

Lukk