Musikk er viktig for veldig mange nordmenn. Festivaler er et must for mange og da er sommeren den ultimate mulighet. Her er en liten oversikt over de musikk-opplevelser vi mener du bør få med deg, fra medio juni og ut august.

Sommer med sol i ørene. Fra sommerferiens begynnelse, om du er student eller i fast jobb, du har all grunn til å glede deg. Norge har utvilsomt blitt en tungvekter innen festivaler og musikk-relatert underholdning. I år er det kanskje flere gode festivaler spredt rundt om vårt langstrakte land. Store og små begivenheter du bør besøke.

Vi har valgt ti festivaler vi mener det kan være verdt å merke seg, ti for hver måned gjennom sommeren 2016.

highasakite122 “Highasakite“, kan du oppleve på “Bergenfest” 15. juni

De største holder dessuten et godt arrangement med høyt nivå hva kundebehandling angår. God mat, gode fasiliteter og høy sikkerhet for gjestene. Noe fyll må man regne med, men hey, det er jo sommer.

Ta med deg en god venn og reise rundt om i landet og besøk disse festivalene. Flere vil garantert gi deg venner og minne for livet.

Vi gjør oppmerksom på at flere av festivalpassene allerede er revet vekk hos mange av de nevnte. Du kan være heldig å finne deg enkeltbilletter på noen av arrangementets enkeltkonserter.

JUNI 2016

JULI 2016

AUGUST 2016

Noe for enhver smak, klassisk, jazz, rock eller pop. Tusenvis av frivillige og profesjonelle aktører jobber i ukevis i forkant – for at du skal få en fin sommer og en fin festivalopplevelse i store deler av Norge. Om været blir bra nok; vil sommeren 2016 kunne være din aller beste. Husk å drikke med måte og legg nøye planer for å rekke så mange festivaler som mulig.

Vi tar forbehold om endringer i den oppsatte planen og håper du får billett til din drømmefestival. Har du forslag eller kjenner til endringer som bør nevnes, bruk kommentarfeltet.

God fornøyelse!

Kilde: ABC.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Claudio Ranieri løfter trofeet, Bocelli på besøk

Leicester - Everton, en kamp som normalt ikke skulle favne annet enn kampen om tre poeng i Premier League. Men...

Lukk