Men også fryktelig dårlige i forsvar! Ranheim hadde maks fem sjanser og slapp inn tre mål- Det lukter ikke akkurat opprykk av sånt-

Storfavoritt Fredrikstad hadde en alle tiders mulighet til å spille seg helt opp i toppen av 1. divisjonstabellen, men snublet stygt mot overraskelseslaget Ranheim.

– Vi gjennomfører egentlig en god match, men blir ekstremt hardt straffet av et ekstremt effektivt Ranheim-lag. Men det handler jo om å score mål, sa FFK-trener Tom Freddy Aune til NRK etter kampen.

– Vi har stolpeskudd, skudd som reddes på strek, åpent mål … Vi har alt, men klarer ikke utnytte sjansene godt nok, sa FFK-trener Tom Freddy Aune etter det uforståelige hjemmetapet i en kamp rødbuksene dominerte totalt.

– Det er ikke noe å si på innsatsen til guttene i dag, og selv om vi føler at vi har marginene mot oss er det klart at tre baklengs på hjemmebane uansett ikke er godt nok.

Jeg tror det blir tøft for FFK å rykke opp om de ikke får skikk på forsvaret, i dag var de svake og man kan ikke gi bort mål på hver sjanse bortelaget får!

Med fem minutter igjen å spille, felles Raio Piiroja innenfor gjestenes 16-meter, og på den påfølgende straffen fintet Borges ut målvakten, og reduserte på ny. Men det ville seg ikke for FFK, som aldri klarte å utligne Ranheims ledelse.

FFK tapte ikke fortjent, men målene teller som kjent mest.

FFK- Ranheim 2-3

http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/1-divisjon/artikkel.php?artid=10002632

http://www.f-b.no/ffk/ffk-misbrukte-mulighetene-1.5433896

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvorfor ringer han ikke tilbake etter en date?

  -Rachel Greenwald (45) fra New York.  http://www.findahusbandafter35.com/?id=1  En suksess forfatter som har spesialisert seg på parforhold, og forsket på grunnene...

Lukk