Alle som har et hjerte for FFK bør kjenne sin besøkelsestid. Nå er tiden inne for å støtte laget i byen man bor i. Har man vært på Østlandet den siste tiden er man sikkert velkommen på stadion. FFK trenger magi, optimisme og minst tre poeng. 

– Trist at klubben som tok sølv for få år siden sliter med å fylle Norges vakreste fotballstadion, i en by der fotball betyr mer enn det meste. Billettpriser, økonomi rot og meget svake resultater er nok noe av årsaken til det svake publikums antallet denne sesongen.

Det forteller bare litt av sannheten.

FFK var et lag i medgang den gangen avdøde Knut Torbjørn Eggen gjorde rød-buskene til et lag som vant det som vinnes kunne fra 2002. Eggen tok FFKs stolthet fra sumpa i 2. divisjon, ansatte Drillo som trener og siden var klubben i toppdivisjonen.

Innen den tid hadde fantastiske Eggen tatt Cup gullet til Fredrikstad i 2006.

– Etter det ble det ny suksess med svenske Anders Grönhagen som tok sølv med Fredrikstads største smykke i 2008. Foruten å være blant Norges beste Cup lag med hele elleve titler, sist i 2006 med legenden Knut Torbjørn Eggen som sjef.

– Alle kjenner Moldes eventyrlige sesong, og Ole Gunnar Solskjær som er Norges mest suksessrike spiller og nå en habil trener. Selvsagt vil det bli lagt merke til om lille FFK slår seriemesterne.

Om Fredrikstads by engasjement tar sitt utspring i kampen på banen så vinner FFK med store siffer, og med det klar bane mot videre eksistens i Tippeligaen. Makan til iver og fotball engasjement er det ikke lett å finne andre steder.

– Dessverre bestemte Vegvesenet at en vakker pyntet Fredrikstad bro skulle ha langt mindre flagg enn det mange i Plankehaugen hadde planer om. Kampen mot Molde blir i så måte langt enklere, der kjemper man tross alt med hederlige regler.

– Om du har slekt, venner, bekjente, kolleger eller fiender. Bruk søndag 18. november til å besøke Fredrikstad Stadion. Om du bare har fløyet over Østlandet kan du få billett på lagets hjemmetribune.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HFSOMWgwJ4Q&feature=related[/youtube]

– FFK må vinne mot Molde, selv da er det ikke nok, de er avhengig av at Sogndal, Hønefoss eller Ulf Sandnes taper. Taper bare Sogndal, og FFK vinner blir det kvalik. Taper to av de nevnte lag og FFK vinner, så er det ny Tippeligasesong for Norges deiligste fotballklubb.

Konsekvensen ved et eventuelt nedrykk til Adeccoligaen kan bety slutten på Fredrikstad Fotballklubb. Vil du la det skje? Hvis ikke så har du en jobb å gjøre søndag 18. november.

FFK MÅ VINNE, nå er det din sjanse til å bidra til et eventyrlig og historisk øyeblikk i Fredrikstad-by sin stolte historie.

18. november kan bli en merkedag for FFK. Det er faktisk opp til deg. Full stadion vil gi en ekstra mann på banen, vis at du bryr deg om Fredrikstads stolthet!

Nå gjelder det, tiden er inne, nå må det mobiliseres, nå trenger klubben i din by ditt hjerte, din sjel og din stemme. NÅ ER DET ALVOR.

MØT OPP!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Menn i alderen 18- 29 år sliter med sexlysten

I vår moderne tid, og så lenge vi har hatt PC i hvert et hjem har det vært gutter og...

Hanne Sørvaag vinner «Skal vi danse»!

Hanne Sørvaag vinner "Skal vi danse"! Hanne Sørvaag, "The Voice mentor, låtskriver og artist. Ei fantastisk dame, med blå øyne,...

Lukk