Du har enten lest bøkene, sett filmen eller begge deler. Kritikerne var enige, de store forventnigene til filmen ble til skuffelse for mange. Omtalen filmen fikk i media, gav den allikevel så mye oppmerksomhet at den spilte inn milliarder av kroner, verden over.  

Bøkene om turtelduene, Anastasia og Christian,  skrevet av E.L. James var på alles lepper da de kom, filmen, «Fifty Shades of Grey» som hadde premiere på Valentines-dagen 13. februar 2015, er for mange derimot, allerede glemt. Ikke hos alle, men svært mange kritikere vred seg i stolen, om de i det hele tatt så filmen ferdig.

Så hva kan film to ha å by på? «Fifty Shades Darker» gir oss et tilbakeblikk på hva rikingen, og den seksuelle avvikeren – Christian Grey opplevde som barn og hvorfor han behandler kvinner som fast food, bruk og kast.

Selvsagt er det Dakota Johnsen i rollen som den uskyldige studenten Anastasia og Jamie Dornan i rollen som Christian Grey, forskrudd sex-avhengig milliardær, også i denne andre filmen.

https://www.youtube.com/watch?v=hyEpF8Cd3pY

hqdefault-2

Fifty Shades-fansen gleder seg uansett hva som er sagt og skrevet om det aller første møte på lerretet. Og det er forholdet mellom Christian og Anastasia det vil handle om, fortsatt. Eller skal vi spå mangelen på forhold? De fleste husker hvordan den første filmen sluttet. Avskjed på grått papir.

Artist og skuespiller Rita Ora spiller Christian’s søster Mia, også i «Fifty Shades Darker» som i den første, men får en langt mer framtredende rolle nå. Det er Anastasia’s sterke sjalusi, og rikingens indre demoner som er den røde tråden i film to, av tre.

Selvsagt oser det på ny av hemningsløs og vulgær sex i alle stillinger, det skulle bare mangle. I bøkene er det ikke måte på hvor langt den britiske forfatteren er villig til å gå for å få verdens oppmerksomhet. Hun lyktes som kjent, og er verdens mest selgende, hva genren husmorporno angår, godeste E.L. James.

CDT1CwRW0AA4ZkC

Premiere på «Fifty Shades Darker» er 10. februar 2017. Den siste i trilogien, kommer i februar 2018 og er kalt «Fifty Shades Freed«.

Har du planer om å se de to oppfølgerne?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rus – skal det være en øl, vin eller kanskje Ecstasy?

Mange unge higer etter spenning, adrenalin-rusj eller rus. Det er en del av det å være ung, å oppleve nye...

Endelig kommer varmen – sommeren 2016!

Ifølge de som har best greie på vær, skal et høytrykk, som betyr godt vær, endelig passere store deler av...

Lukk