«Fifty Shades of Grey», filmen som kan komme til å endre måten du ser på din partner for resten av livet, kommer ikke før 14. februar 2015, men det slippes stadig nye klipp fra det som utvilsomt blir en av de største filmene som kommer på lerretet verden over neste år, kanskje den mest sette på veldig lenge?

Filmen «Fify Shades» er basert på bøkene til E.L James’s fantastiske boksuksess med samme tittel.

– Har du lest bøkene så kjenner du innholdet og hva filmen vil handle om, men det er faktisk ganske vanskelig- om ikke umulig å vite hvordan filmen blir, fordi din fantasi og bildene av menneskene du danner deg i ditt hode når du leser; sjelden stemmer med det du har lest. Nesten uten unntak får man et annet inntrykk av filmen etter å ha lest boka eller bøkene som i dette tilfelle- som er tre bøker.

dakota-johnson-jamie-dornan-12

Nordmenn har trykket historien om rikingen «Christian Grey» og studenten «Anastasia» til sitt bryst for lenge siden.

– Handlingen er ikke den røde tråden i bøkene, paradoksalt nok. Det er hans behandling av henne og hvordan hun reagerer de aller fleste har bitt seg merke i. Husmorporno får en ny dimensjon etter denne filmen, som etter all sannsynlighet endrer folks seksualvaner i stor grad. 

Fram med håndjernene, pisken, dusken og det aller lekreste og sexy undertøy du kan klare å skaffe.

– E.L. James, eller Erika Leonard som hun egentlig heter, har blitt en formuende kvinne, «Filthy rich» vil noen kanskje si, rik på folks nysgjerrighet og på det litt forbudte. Sex i en ny dimensjon om du vil. Bøkene er oversatt til 45 språk og solgt i mer enn 100 millioner eksemplar.

De aller fleste over 35 år må huske 80-tallets mest omtalte erotiske Thriller, «9 1/2 Weeks,» der Mickey Rourke sjarmerte trusene av den gang smellvakre Kim Basinger. «Den nye» storfilmen i nettopp denne genren har alt det den forrige manglet.

images

Som sagt var dette på 80-tallet, nå har både filmen og erotiske historier tatt nye steg, heldigvis vil kanskje noen si.

«Fifthy Shades of Grey» har flere aspekter i seg, annet enn bare sex alene, som kan være verdt å få med seg. Mangemilliardæren «Christians» appetitt på kvinner, hans enorme suksess i næringslivet, hans begjær til «Anastasia» og deres forhold har likhetstrekk til hvilen som helst romanse itillegg til å være både mørk, dyster og lidenskapelig. Her kan det kanskje være noe å lære for mange. 

Dakota Johnson, datter av Melanie Griffiths og Don Johnson spiller «Anastasia», vedder på at hun slipper nettopp den betegnelsen etter denne filmen, som utvilsomt er hennes absolutt største rolle. Playboyen «Christian Grey» spilles av Jamie Dornan.

Premiere på «Fifty Shades of Grey» er som sagt 14. februar 2015, som er Valentine’s Day- intet mindre!

Foto: Imnotobsessed.com

Vargas

 

Tags: Anastasia, Begjær, Christian, Dakota Johnson, Fifty Shades of Grey, forelskelse, Jamie Dornan, lidenskap

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Big Brother- Vinn tatovering!

Nå kan DU bli den heldige vinneren av en fantastisk tatovering av selveste Emilia Lee på Catapult Tatto! Alt du skal...

Nordmenns desember budsjett = 54 milliarder kroner!

https://www.youtube.com/watch?v=JlyQsiQzEcY I følge de som har greie på statistikk, budsjett, pengebruk hos Ola og Kari Nordmann, vet å vite at...

Lukk