Tidenes bok suksess fra den britiske forfatteren E.L. James vil minne mange om tortur foran erotikk. Allikevel er det langt i mellom kvinnene som anmelder sin partner for seksuelle overgrep, slik vi kjenner det i fra de populære bøkene. 

Vil kvinnene ha det på den måten?

Sist ute er selveste Rihanna. Hun innrømmer at hun elsker dominerende menn og føle seg underdanig i senga. Om hun er inspirert av av bøkene om Christian Grey’s makt over jomfruen Anastasia Steele vites ikke.

Kvinners sex-fantasier er ikke å kimse av. Den er voldsom og kan for mange menn være langt verre enn man skulle tro. Gruppevoldtekt, sex med andre kvinner og sønnens kamerater er kategorier mange kvinner er innom.

I bøkene fra forfatter James legges lite igjen til fantasien. Om det er husmor porno eller tortur må andre bedømme, men bøkene er neppe skrevet for at leserne skal bli opphisset. Mulig jeg tar feil, men bøkene er skrevet for å lage et bilde av at også kvinner ønsker spenning i soverommet. Gjerne på grensen til det forbudte.

– Om du fortsatt er i tvil, bøkene har drag av sadomasocisme, S&M og Bondage over seg. Dette er ikke bøker for sarte sjeler, men de menn som tror de tåler det har selvsagt lurt i å lese bøkene.

– I noen tilfeller kjenner man til at kvinner har valgt å ta ut skilsmisse pga manglende spenning i soverommet. Mange modne kvinner velger å realisere sine drømmer og fantasier når barna er flyttet hjemmefra og gubben har gått ut på dato.

Sex skal være hardt vått og brutalt. Er det kos du trenger kan du heller kjøpe en teddybjørn.

Moderne yngre kvinner vil ha action her og nå. Helst skal hun oppleve alle våte drømmer ved siden av et normalt familieliv. Noen velger å ha en elsker på si som et krydder i en kjedelig hverdag.

Har du ennå ikke startet på bøkene om Christian Grey så vil det før eller siden tvinge seg fram, alle snakker om de, dessuten kan du få inspirasjon og tips du ikke engang visste eksisterte.

Du kan jo begynne med å kjøpe håndjern på vei hjem fra jobben i dag…

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tone Damli skal synge for Sverige i Melodi Grand Prix 2013

Flotte Tone Damli (24) skal ifølge svenske medier synge for Sverige i neste Melodifestivalen. Eller Melodi Grand Prix som mange...

Er du lei av å være blakk? Da bør du lese dette!

Får du ikke pengene til å strekke til? Sliter du hver eneste måned med å ha penger til neste lønn?...

Lukk