Film er best på kino, så hvorfor ikke skaffe seg kino hjemme? Det er ikke så dyrt som du tror. Og når du først skal lage deg kino hjemme så gå for norsk kvalitet i verdens klasse.

Firmaet http://www.projectiondesign.com/ er best i klassen på bildekvalitet, og har fått utmerkelser for hver eneste utgave av projektorer de har produsert.

En hjemmekino med skikkelige stoler, projektor og motorisert lerret kan komme på 200.000 kroner, men det kan også komme ned i 50.000 kr alt etter dine ønsker.

Det viktigste er at du har tilgang på et mørkt rom, du bør også lydisolere. Ikke for å forhindre lyd ut av rommet , men for å forhindre lyd inn i «Kinosalen».

– Selvsagt er hjemmekino i det formatet man ser her for spesielt interesserte. Men det finnes muligheter til å lage seg egen kino uten at det blir en formue. Har du et rom tilgjengelig som kan gjøres om til kino så er det bare god planlegging litt tålmodighet, og kanskje litt økonomisk styring og orden som skal til for at faktisk får gjort drøm til virkelighet.

Toppfilmer kommer fortløpende og bare venter på å bli sett i beste kvalitet i en kino nær deg. Hvorfor ikke investere i en filmopplevelse i egen kino?

Liker du film og har du noen favoritt?

Jeg bare går å venter på » The Hobitt». Filmen som forteller oss historien vi venter på. Hvordan det hele begynte før filmene i triologien «Ringenes Herre».

Jeg tipper at det er fler enn meg som gleder seg til denne historiske filmen. Her er et lite klipp med Regissør Peter Jackson som forteller litt før det hele tar til.

Vargas
Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Aylar og Northug kan bli rike på Poker

Begge deltar i VM i poker i Las Vegas Foto: TV2.no VM i poker går av stabelen i gambler-by nr...

Thor Hushovd- Oksen fra Grimstad imponerer alle

Det er ikke tilfeldig. Den bom-sterke nordmannen er den første nordmann som leder Tour de France og han er allerede...

Lukk