Nå nærmer det seg en avgjørelse fra forfatter E.L James og producer Sam Taylor-Johnson. Hvem som skal spille «Christian Grey» og «Anastasia Steele» i filmatiseringen av bøkene «50 Shades  Of Grey.»

– Ian Somerhelder (34) er skyhøy favoritt til å få spille rollen som den perfekte kvinnebedåreren «Christian Grey», mens det er flotte Alexis Bledel (32) som ryktes å få rollen som «Anastasia Steel.» Alle filmelskende bok-lesere venter nå i spenning på hvem som blir utnevnt til hovedrolleinnehavere til den filmen med størst forventninger i 2014.

Alexis Bledel (32) Foto: Flickr/ digitalcar


På den årlige verdenskjente Comic Con-messen i San Diego, California 19. – 21. juli, vil det bli offentliggjort hvem det er som får de to meget kjente navnene fra suksess-trilogien «50 Shades.»

– Foreløpig er det Somerhelder og Bledel som er favoritter, men ingenting blir avgjort før mellom den 19. og 21. juli i San Diego. Alexis Bledel er best kjent for å være på forsiden av alle kjente jentemagasin i verden, samt rolle som «Rory Gilmore» i TV-serien «Gilmore-girls.»

– Ian Somerhelder er best kjent gjennom serier som «Lost», «Smallville» og selvsagt «The Vampire Diaries.» Begge skuespillerne har utseende med seg for å si det forsiktig, og de passer så absolutt inn i rollene som «Christian» og «Anastasia» rent utseendemessig. 

– Bøkene har pirret en nysgjerrighet hos mange millioner mennesker som er litt mer med på det forbudte, litt kinky og kanskje få impulser som kan brukes på egen partner. Eller har du kanskje skuffen full av håndjern, silkeskjerf og pisker i alle fasonger og farver?

– Når trilogien nå skal ende på kino-lerretet, vil du nok angre på at du ikke valgte å lese boka eller bøkene først. «Christian Grey» kan komme til å overraske deg, og mange andre som faktisk har lest bøkene.

Mange norske kvinner har nok en våt drøm om å kunne få oppleve den type mann som «Christian Grey» i virkeligheten, blir det Ian Somerhelder som får rollen, vil ikke et sete være tørt i kinosaler verden over.

Har du egne favoritter som kunne passe i rollene som «Anastasia» og «Christian?»

Vargas

Tags: 50 Shades of Grey, Anastasia, Christian, hovedrolle

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sveriges mest populære blogger fra rik til enda rikere

Isabella "Blondibella" Löwengrip (22) går fra å være rik og suksessrik, til å bli enda mer populær og enda rikere....

Partnerdrap- legger du planene allerede nå?

I Norge er det trygt å leve, men har du en partner så kan det bli din bane. I 2013...

Lukk