Alle som er noenlunde opptatt av film har sett en eller flere av Sylvester Stallones egenproduserte boksefilmer. Rocky er en film-legende som har millioner av fans verden over. 

Kan det være rom for den syvende i rekken?

– Selvsaft kan det det. I filmen «Creed» er det Apollo Creeds barnebarn som lever godt på bestefars enorme formue, som vil starte sin egen boksekarrière og i den anledning ligger det i kortene. Han oppsøker den gamle mester, for tiden bokse-treneren, Rocky Balboa.

 En helt er ikke modigere enn en vanlig mann, men han er modig i fem minutter lenger. Rocky Balboa er kanskje filmverdens modigste helt.

Hva er mer heroisk og til og med på grensen til romantisk, enn når et barnebarn ønsker å hedre sin avdøde bestefar på sin måte?

 

Filmen har så vidt blitt bestemt avgjort i form av at kontrakten med skuespilleren er signert, når film «Creed» kommer er det få som vet, om den blir en realitet, men det er utvilsomt et marked for å blåse liv i gamle helter.

Apollo Creed (Carl Weathers) ble som de fleste vet Rockys trener i filmen Rocky III, men døde i Rocky IV da den voldsomme russeren Ivan Drago (Dolph Lundgren) slo livet ut av han.

En av hovedgrunnene til at barnebarnet, spilt av Michael B. Jordan (26) (The Wire, Fruotvale Station) ønsker å gå i sin bestefars hardt slående fotspor er nettopp at han ble slått ihjel i ringen.

Selvsagt skal sjefen sjøl, Sylvester Stallone være med å regisere «Creed,» sammen med de andre filmskaperne som blant annet produserte de tidligere Rocky-filmene, Irwin Winkler og Robert Chartoff og Ryan Coogler er satt som sjef for prosjektet.

Rocky Balboa er en ekte helt for mange fordi han var fattiggutten som slo seg opp og fram med hjerte i hånden.

Er det på sin plass med en oppfølger enda noen år fram i Rocky Balboas liv, skal du se filmen «Creed» når den kommer?

Fotos/ Flickr/  Chris Roth 1Headlines & Heroes

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norway Cup 2013- 4200 kamper med lag fra hele verden!

"Hand Shake for Peace" en dråpe i havet for verdensfreden og for å få barn og unge til å forstå...

Justin Bieber fra helt til drittunge? Spyttet på fansen fra balkong!

Justin Bieber (19) har fram til rett før sine mye omtalte konserter i Norge, framstått som en rik stjerne med...

Lukk