Filmen Frozen gir Norge eventyrlig reklame. Man kan vel nesten ikke tenke seg en bedre Norges-reklame enn det man finner i Disneys Oscar-belønte storfilm.

Allerede en klassiker for alle filmelskere verden over. Frozen fikk Oscar for beste animasjonsfilm for 2013. 

Disney er best i klassen på det aller meste når vi kommer til å underholde barn.

Animasjon er utvilsomt en meget populær måte å lage film på, også har har Disney imponert. F.eks filmene «Biler» tok verden med storm da de hadde premiere for noen år siden.

Filmen «Frozen« er altså lagt av samme alen, men er en helt annen type film. Kjennetegnet er den norske røde tråden som går igjen. Bergen brygge, norske fjorder og Akershus festning er nevnt.

Nordlyset og samisk musikk får du også oppleve i magiske «Frozen». Filmen som blir kalt «Frost» på norsk handler om den lille prinsessen Elsa som har magiske is-krefter og kan forvandle ting om til snø og is.

Filmen Frozen gir Norge eventyrlig reklame

Filmen Frozen gir Norge eventyrlig reklame.

Så langt har denne eventyrlige musikalen spilt inn 12. milliarder kroner og er med det blant de mest besøkte animasjonsfilmene noen gang.

Innovasjon Norge har benyttet tiden godt og inngått en avtale med filmgiganten Disney, der filmens norske innslag skal knyttes til reiser rundt om i Norge. En fantastisk reklame for reiselystne verden rundt, som nok engang har fått høre om landet langt mot nord som har snø og is i store deler av året.

«Frozen» blir elsket for sin storslåtte musikk, men også av den naturen som gjenspeiler deler av et land vi liker å kjenne oss så godt igjen i. Stavkirkene, Nidarosdomen, Lutefisken og ikke minst trollene som snakker norsk- må få nysgjerrige kinogjengere til å se mot Norge.

«Frozen» fikk to Oscar-priser, foruten beste animasjon, fikk den også verdens mest prestisjetunge filmpris for beste originalsang. Er det en film som så absolutt hører hjemme i enhver filmelskers filmsamling, er den denne Disney-filmen.

Foto: Flickr/ Brenda

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Feil valg av partner kan ødelegge livet ditt

Feil valg av partner kan ødelegge livet ditt! Er du så uheldig å velge feil person som din partner, ektefelle,...

Eldre kvinner er fristende for unge menn

Eldre kvinner er fristende for unge menn. De fleste kjenner til betegnelsen MILF, Fritt oversatt betyr det "en mor (eller...

Lukk