Det står mellom tre menn i finalen i Farmen 2013. – Politimannen Morten Heggedal (44) har lenge vært manges favoritt fordi han er den store kosebamsen han har gått inn for å være for de andre deltagerne. Han får også endel viktige poeng fra de andre deltagerne i finalen. 

Så er det selvsagt «skjeggulf» personlig. Mannen ingen forstår hva sier, selveste Magnus Røberg (24). Kanskje den største favoritten blant de tre og en selvskreven finalist.

– Lasse ble til sin store overraskelse valgt som den siste førstekjempe. Han trodde han hadde en avtale med storbonden Magnus, om at det var kvinnene på gården som skulle stemmes ut, slik at de gjenværende gutta kunne gjøre opp seg i mellom i finaleuka. Slik gikk det ikke.

En av de største favorittene, Frode Fagermo tapte den siste kampen i hinderløpa, og da er det «under dog,» Jarle Tangerås (26) som gå til finalen i Farmen, også det i mot alle odds.

Morten Heggedal (44)

– Kampen om tilværelsen har vart i nådeløse 10 uker, samtidig er det en opplevelse for livet for de heldige deltagerne som kom gjennom nåløyet. Nå står det kun tre deltagere igjen i finalen. Tre verdige finalister. Hvem vinner? Jarle, Magnus eller Morten?

Finalen i Farmen 2013 vil bli sett av godt over 1.3 millioner nordmenn. Det er liten tvil om at reality-serien med 10 årsjubileum neste år, er en av de største flaggskipene til tv2. Nettopp derfor er det allerede klart at nå kan DU melde deg på som deltaker for 2014.

Er du smart, følger du også vargas12.com sine egne Facebook sider. Der får du absolutt alt om neste sesong som blir helt spesielt grunnet 10 årsjubileet. Her vil det komme ny info så snart det er noe du fortjener å vite om neste sesong med Farmen.

Morten Heggedal har framstått som en sympatisk og fin fyr, en hedersmann som så absolutt fortjener å vinne Farmen 2013. Han er åpenbart den moralske vinneren for veldig mange.

Finalen kan du se på TV2 søndag 15. desember kl 21:45.

Foto: Flickr/ TV 2 Kommunikasjonsavdelingen

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mannen bak WordPress- Matt Mullenweg

Du har sikkert hørt om WordPress, kanskje har du dine egen nettside via et av verdens største software programvare selskap, helt gratis...

Framtiden din ligger i en god nettside!

Framtiden din ligger i en god nettside! Er du en privatperson med behov for et godt nettsted, du jobber kanskje...

Lukk