Det er enorme muligheter for å finne deg en kjæreste i sommer.

Det er nærmere 200.000 nordmenn som går å lengter etter en kjæreste i Norge, og tar man med alle svenskene som er i landet for å skrelle bananer eller serverer på et utested nær deg, så er mulighetene større enn noen gang.

– Sommeren er sjekke-tid, det skal ikke være nødvendig å være singel om man ikke vil. Det kommer litt an på deg selv også. Er du villig til å få med barn på kjøpet? Er du villig til å bytte jobb og flytte til en annen by for den rette?

Jeg traff min elskede, bestevenn og klippe i livet på nettet. Og kan ikke annet enn å anbefale alle å prøve.

En sommer må deles med andre, og det er trist å være ensom, gjør en innsats og du skal se at det er en der ute for deg også.

Sosiale medier er en måte. Facebook, Twitter, Digg og andre møteplasser som single søker andre single på.

– Puber, diskotek, og restauranter er jeg ikke så sikker på er de rette plassene. Min mening er at det er best å være edru om man skal gjøre et seriøst forsøk på å få seg en livsledsager. Og det er ikke fordi det er lett å si mye dumt å fylla, men fordi det er mye folk, bråkete og vanskelig å kommunisere. For det må man for å fatte interesse hos motparten.

Spill golf, gå i svømmehallen, på biblioteket eller vær sosial på alle måter. Plutselig så har du møtt han eller henne uten at du vet det…

Mange ønsker å være singel, og ha den friheten det gir, men det gir også ensomme kvelder, og kjedelige sommerferier.

Er du søkende så hopp i det!

– Hvis du tror drømmeprinsen kommer å ringer på døra de så må du vente lenge. Sannsynligvis  finner du ikke drømmedama i form av en som ligner på «Jolly» eller andre du har sett på film, eller han høye mørke med «colgate-smilet» som kommer og henter deg i en cabriolet som dere kjører inn i paradis med. 

Men, hvis du senker kravet noe, så er det noen der ute som du kan le med, bli forelsket i, som du savner når vedkommende ikke er hos deg, noen å elske så inderlig og betingelsesløst. Noen som kan bli en forelder til dine barn. Din store kjærlighet.

En å bli gammel sammen med.

Jeg vet det går an fordi jeg har opplevd det, og jeg er hverken prins eller høy og mørk, mer en «Hobitt» med litt for trange klær.

Uansett så er forelskelsens rus den beste. Absolutt ingenting kan sammenlignes med å være forelsket. Det er utelukkende fantastisk. Man blir litt tufs, og tenker ikke rasjonelt. Men det er bare deilig.

Bruk sommeren på å søke du også…

Gi meg gjerne et hint om du lykkes!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommer er ulykkestid

  I mange deler av landet har den siste uken vært preget av ulykke på ulykke.   - Branner, bilulykker,...

VIDEO- Skatekongen viser nye triks

    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_n1Rwu7JeSQ[/youtube]   Noen gutter lever for fotball eller jenter mens andre har med seg brettet opp i senga...

Lukk