Skal fitta få flagre fritt? I likestillingen og kjønnshysteriets ånd, er det nærliggende å rope det høyt: “La fitta flagre!” Men slikt sier man ikke om skal vise respekt for kvinnens underliv, men et annet godt navn er det vel ikke å velge heller?

Table of Contents

Fitta

Dette er en sak med flere sider, men vi tar de i tilfeldig rekkefølge, for ikke å få feministene på nakken. Det hadde tatt seg ut. Vi tar loven først, av respekt for den, framfor noe annet. Skal fitta få flagre fritt?

Sexkjøp er forbudt i Norge, salg av sex er fortsatt like tillatt, enn så dustete det høres ut. Og det er her debatten starter hvert år. Skal man tvinge fram en endring av lovverket og la, både kjøp og salg av sex bli tillatt, eller la loven få sex-selgeren til å fortsette?

En vanskelig debatt, men her burde det kommet en endring og la likheten for loven gjelde, både kjøp- og salg, selvsagt.

Skal fitta få flagre fritt?

Det velkjente sitatet til ultra-feministen Kari Jaquesson kan ikke la stå uimotsagt denne gang heller. “Forsøk å suge pikk 10 ganger per dag for å se om du liker det“, til Unge Venstre deltagere under 8. mars-parolen i fjor. For å presisere hverdagen til unge prostituerte. Vel, Jaquesson, som nylig var første deltager ut i velkjente “Farmen kjendis” på TV2, burde ha tenkt seg litt bedre om, før hun åpent kjeften.

Flagre

Trim-dronningen snakker først og tenker etterpå, derfor gjorde hun seg også svært upopulær, på rekordtid, da hun klaget på alt og alle, spesielt mennene på Farmen. Lite klokt. Derfor måtte det gå som det gikk også.

Kjønnshysteri 

I NRK-serienInnafor” er vi med dyktige og flotte Emma Clare Gabrielsen (25). Hvor hun setter fokus på fenomener som utfordrer dessert-generasjonen, på ulike måter. Her kommer hun borti unge kvinner som har lagt seg frivillig under kniven, for å reparere, fikse eller pynte på underlivet sitt. Faktisk går det så langt, at programlederen selv, får sine egne saker grundig undersøkt.

Serr, tenker du kanskje? Jo, det er faktisk helt sant. Slik er det å være ung i dag. Alt skal være perfekt, også bollemusa, cameltoe, slingrefitta eller hva nå den kalles, “dåsa” som stadig flere ønsker å fikse på. Kan ikke heller alle kvinner, unge som gamle – la fitta flagre fritt?

Kvinnekampen

Ikke rart mange unge blir skrudd i hodet, når internett; les pornoen – får være fasit for hvordan man skal opptre i sengen og hvordan man aller helst bør se ut nedentil. Kom igjen da, våkne opp! Skal fitta få flagre fritt?

Er det ikke bare trist, at kvinnekampen som startet på 70-tallet renner ut i sanden? Som en platt og kjønnsløs sprut-orgasme, så ferdig med det? Vi kjenner nemlig en rekke kloke, sterke og engasjerte kvinner som er tøffere enn toget, men de farer ikke rundt og hytter nevene og skal drive kjønnskampanje i ett sett for det.

Senk skuldrene kvinner, nyt livet og innse at menn er det svake kjønn. Før eller senere finner vi ut av det selv også. La fitta flagre og bry dere heller om viktigere ting i livet – som er akkurat her og nå. I dag.

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

Pin It on Pinterest