Premier League-managerne faller som fluer på en høysommerdag denne sesongen. Elendige resultater over flere sesonger, gjorde at eierne i Stoke City ikke kunne holde lenger på Mark ‘Sparky’ Huges. 

Lest? Premier League avgjort?

Etter å tapt i FA-cupen for lille Coventry og havnet under streken i Premier League, var tålmodigheten over for styreformann, Tony Scholes. Den tidligere Manchester City, Blackburn, Fulham og QPR-manageren, respekterte avgjørelsen.

Det er ventet at Stoke henter inn en ny manager så raskt som mulig.

Mark Huges er den manager som har sittet fjerde lengst av de managere som fortsatt har en klubb å jobbe for i Premier League. Han ble ansatt i mai 2013. Som de fleste vet, er Arsene Wenger den som har sittet lengst. Franskmannen ble ansatt i 1996.

Sean Dyche i Burnley og Eddie Howe i Bournemouth er de neste på lista over managere som har overlevd et av verdens mest usikre og krevende yrker. Du blir sjelden gammel i den engelske toppserien.

Lest? Liverpool mister sin juvel

Så langt i Premier League, har seks managere fått fyken, der Mark Hughes nå altså er den sjuende. Det er spilt kun 22 av 38 kamper av årets sesong.

Bruk og kast-mentaliteten av eierne og styrene i klubbene i Premier League er og blir en uting. Etter fire til fem sesonger, kan man kanskje forsvare å bytte manager, for å forsøke en ny strategi med nye tanker og nye koster. Men mange klubber gir nyansatte managere noen få måneder i sjefsstolen, noe som er direkte latterlig.

Martin O’Neill, Slaven Bilic og Ronald Koeman er de heteste navnene til å ta over på tradisjonsrike, Britannia Stadium.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Liverpool mister sin juvel

Da er det avgjort. Philippe Coutinho er på vei til Spania, og vil bli presentert som Barcelona-spiller, mandag 8. januar...

Er Bunnpris useriøs?

Er Bunnpris useriøs? Dagligvarehandelen i Norge er en nådeløs bransje der priskrigen er tøffere enn noen gang. COOP-Extra tar markedsandeler...

Lukk