Flopp kostet Man U 10 millioner kroner per kamp, og enda litt verre, samme spiller kostet Manchester United £8m. som tilsvarer ville 90 millioner kroner per mål. Alexis Sanchez (30) har tjent mer enn alle andre spillere i Premier League, men har vært en stor vits på banen.

Endelig ser det ut til at løsningen kommer i form av et klubbytte. Manchester United er desperate etter å få vekk den spilleren som har skapt uro siden han kom som en ren byttehandel med Henrikh Mkhitaryan fra Arsenal.

Lest? Solskjær får sparken først!

Inter Milan er laget som tar sjansen på å hente chileneren. Årsaken til at de tar sjansen, er at Man United betaler deler av den enorme lønna på latterlige £560.000 per uke.

Alexis Sanchez became the highest paid player in the Premier League when he joined from Arsenal and if all the segments of his contract are combined, he could end up costing United the full £560,000-a-week. United have forked out £41m to him for the 45 matches and a whopping £911,111-per-game.

DailyMail
Flopp kostet Man U 10 millioner per kamp
Penger viktigere enn fotball for Alexis Sanchez – på vei til Inter Foto: Wikipedia.org

Ingen fotballspillere burde ha tjent så mye penger som Sanchez har gjort i Manchester United, nesten uten å løfte en finger, eller enda verre, en fot. Agenten har vært meget dyktige, styret på Old Trafford blendet av et navn som hadde gjort sine saker brukbart i Arsenal. 6 millioner kroner per uke er uansett i overkant.

Flopp kostet Man U 10 millioner per kamp.

En negativ trend er i ferd med å utarte seg som alarmerende. De store stjernene streiker, slik Neymar gjør hos PSG for å tvinge fram en overgang tilbake til Barcelona. Spilleren, i dette tilfelle brasiliansk sutrekopp, Neymar, som ble verdens dyreste da han ble solgt fra Barcelona til PSG, for 2,2 milliarder.

Ingen spillere, i hvert fall ikke mange, og i særdeleshet ikke Neymar, er viktigere enn laget de spiller på. Å ikke være fornøyd med treneren, spillerne på laget, lønna eller spilletid, ser ut til å være grunn god nok, om egoet er stort nok – får spillere til å streike, for å komme seg vekk. Det er tragisk og en smule patetisk og ikke være profesjonell nok til å følge kontrakten man har signert.

Pengene ser ut til å være viktigere for stadig flere spillere, enn å følge kontrakten og dermed sin arbeidsgivers retningslinjer. Derfor er det stadig flere “store navn” som velger å dra til Kina og de største pengene. Gjerne i slutten av en karriere, men også gode spillere velger denne utveien for å tjene mye penger.

Nye Manchester United under norsk ledelse i Ole Gunnar Solskjær, burde ha solgt Paul Pogba under overgangsvinduet også, fordi de ville ha klart seg uten ham, om de brukte tiden fornuftig nok til å hente inn en erstatter.

Å la franskmann gå nå før vinduet for Spania og andre stenger, er kanskje gambling. Poenget vårt er at det ikke er riktig å beholde spillere som ønsker seg vekk, enten man heter Pogba eller noe annet.

Wolves holdt nye Manchester United til et sterkt uavgjort resultat. Paul Pogbas straffe ble mesterlig reddet av gode Rui Patrício. Kampen bør huskes for Ruben Neves sin fantastiske scoring i krysset fra 17 meter, og helst glemmes for den tragiske VAR-vurderingen av nevnte mål.

I to minutter ble fansen holdt på pinebenken før en eller annen i London, milevis fra Wolverhampton, skulle bestemme om det var et gyldig mål eller ikke. Det er ikke noe annet enn tragisk og det ødelegger alt som har med god underholdning å gjøre.

Solskjær har startet bra med å slå Chelsea i første kamp, nå kommer Crystal Palace på besøk på Old Trafford. Det kan fort bli ny seier. Uten Alexis Sanchez, som har spilt sin siste kamp på Old Trafford – i hvert fall for hjemmelaget.

Chileneren har spilt 45 kamper, gjort fem mål og vært pinlig svak. Så svak at Solskjær ikke har noe annet valg enn å velge det unge stortalentet, Mason Greenwood (17) foran Sanchez, som spiss-reserve på benken, for Marcus Rashford og Anthony Martial.

Det blir spennende å følge både Wolves og Manchester United i ukene som kommer, og vi gleder oss over at ‘drivved’ som skrekkelig Sanchez, forsvinner til Inter Milan og italiensk fotball.

Vi vedder på at Solskjær er svært fornøyd med å få slippe flere spørsmål om Alexis Sanchez også.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Slik dør et barn i en varm bil

Slik dør et barn i en varm bil og det går betydelig raskere enn mange forventer. Har du noen barn...

Lukk