Flørter du med dop? Du skal på en fest hvor du ikke kjenner andre enn venninnen din fra videregående, det er mer enn ett år siden dere møttes sist, men takker ja til invitasjonen av mangel på noe annet å gjøre akkurat denne lørdagskvelden.

Musikken er bra, stemningen god og maten imponerende.

De fleste har hilst høflig, et par av guttene har ikke sett i din retning. Særlig den deiligste og sprekeste, og som eier kåken blir du fortalt. Han har virket arrogant siden dere kom.

Burde ikke verten ha kommet og hilst tenker du i det øyeblikket en hånd kommer foran deg og drar deg bakover og inn i to sterke armer. Han lukter godt, og du merker hjertet ditt slår raskere i det øyeblikket øyner møtes.

“Hei, Ivar her. Du må være Janne, Line har snakket så mye om deg.”

Flørter du med dop?
Foto: Vice.com

Du hilser, smiler og en umiskjennelig rødfarge du vet alltid kommer i trengte og flaue øyeblikk, blusser opp i kinnene dine. Endelig får du fram et par stammende setninger: “Har hun? Åh, det visste jeg ikke … ja, hei, Janne her.” Han smiler, stryker deg over kinnet, lener seg mot deg og hvisker: “Det vet jeg, kom skal du få smake noe nytt og spennende.” Du kniser, sender Line et bekymret blikk, men hun smiler og blunker betryggende tilbake. Du følger med Ivar inn på kjøkkenet.

Flørter du med dop?

Et par som står og kliner, får et blikk fra verten og de stikker inn i stuen til de andre åtte, ti personene som danser til house-musikken som dunker i ørene dine. Du er alene med Ivar, som tar opp en joint fra lommen, han smiler til deg, går deg i møte og presser seg inntil deg, og kysser deg ømt og forsiktig. Du glemmer alt og lar deg henføre til denne sexy mannen, som leker med tungen din. Du liker alt ved det som skjer og jobber med kysset for å gjøre det best mulig, du vil alt, denne kvelden. Særlig med, Ivar.

Line dukker opp i samme øyeblikk som kysset opphører og Ivar setter sneipen i munnviken og fyrer den opp, tar et skikkelig drag og sender den videre til Line. “Dette, Janne, er det beste som finnes på markedet og gjør deg vill og gal. Jeg lover. Jeg kan ikke få nok, men har full kontroll. Bruker det bare i helgene. Vil du prøve?”

Du studerer øyene hennes, de er blanke, klare og ærlige. Ivar stryker du deg over rumpa, når Line trekker inn sitt første trekk. Gloen gløder og du har mest lyst til å løpe din vei, men flørten med Ivar holder deg tilbake, dette nye og spennende som skjer akkurat i dette øyeblikket – er noe du har savnet. Du vil ha en kjæreste og har ikke sett en vakrere mann, enn han som for et øyeblikk siden hadde tunga langt ned i halsen din.

Du tar i mot jointen, setter den i munnen og trekker inn. Det gnistrer foran øynene dine, sommerfugler herjer med kroppen din og velbehaget bedøver sinnet og du føler deg perfekt, glad og lykkelig. Du fortsetter å kline med Ivar, danser, ler og sovner.

Du våkner tre timer senere, alene, nypult og forlatt. Du er hekta, men vet det ikke riktig ennå.

Dette kunne ha vært historien om din datter, niese eller venninne. Dette er dessverre en historie som kan kopieres og limes inn i livet til mange unge gutter og jenter som flørter med dop, for aller første gang.

Du bør gjøre alt for å styre unna. Uansett hvor vanskelig og upopulært det er, der og da. Men husk; det er ditt liv og din framtid det handler om.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julegavene bør du bestille nå!

Stadig flere nordmenn er prisbevisste nok til å bestille julegavene på nettet. Og antall millioner kroner, som omsettes av varer...

Lukk