Du husker kanskje sist gang Arne var på tur med kamera, for en del år siden så «hele Norge» favorittserien «Gutta på Tur». Den gang tok Arne Hjeltnes med seg Bjørn Dæhlie, Vegard Ulvang og mesterkokken Arne Brimi rundt om i verden. Et meget populært reiseprogram med glimt i øyet. 

Nå skal Høyre-politikeren, TV-kjendisen og multikunstneren Arne Hjeltnes igjen ut på tur, men uten sine tre kompiser fra den legendariske TV-serien. «Fly med oss» heter TV2s nysatsing,  skal vise hele Norge fra lufta via et helikopter om har alt mulig utstyr til et slikt oppdrag.

Arne Hjeltnes har med seg to fotografer som skal gi TV-seerne de mest fantastiske bilder av vårt langstrakte land. Helikoptret skal innom 50 forskjellige flyplasser og vise de mest severdige destinasjoner. Hjeltnes fikk tips fra sin mor om å ta med seg NAFs veibok som har alt av innhold rundt i landet.

Et helt spesielt kamera gjør det mulig å gi TV-bilder man aldri tidligere har sett. 360 graders kamera filmer i alle retninger, slik at du selv kan styre hvor du ønsker å se. Dette velger du i vårt livesenter. Du kan spole fram og tilbake, pause innspillingen og rotere for å se deg rundt.

– I følge TV2.no skal dette programmet ta pusten av TV-seerne. Under skroget er det festet et fjernstyrt Cineflex-kamera som opereres av en fotograf i helikopteret, og som sørger for stabile oversiktsbilder hele turen. I tillegg vil et 360-graders kamera sørge for at du selv til enhver tid kan bestemme selv hvilken retning du vil se i. Du kan spole fram og tilbake og rotere kamera-retningen.

Det er i realiteten kameraer over alt i helikoptret for å gi seerne den ultimate opplevelse.

På tre uker skal Hjeltnes og hans reisefølge sende mer enn 100 timer med bilder fra hele Norge. Dette skal også vises live via internett, dette kan du følge med på fra mandag 19.mai på TV2. no, vil du t helikoptret næremere i øyesyn, se hele reiseruta til Hjeltnes nyeste TV-prosjekt «Fly med oss».

– Dette blir en litt raskere versjon av «Norge minutt for minutt» som NRK visste via Hurtigruta for noen år siden.

Arne Hjeltnes har en kjent stemme og vet å lage god underholdning. Om vi får sett og hørt den blide vossingen sammen med Arne, Vegard og Bjørn er ikke kjent, men inntil da får vi nyte Norge på langs fra luften. Sannsynligvis en verdig erstatning.

 

Klide: tv2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hæ?! Er du ikke på Facebook?

Nordmenn flest elsker sosiale medier og er på topp i verden blant alle nasjoner som har en profil via Facebook,...

Naken-selfies på internett- visste du om det?

Stadig flere unge velger å gå langt for å få oppmerksomhet via sosiale medier. Noen velger å gå for langt....

Lukk