Jeg er en flittig blogger som blogger om nesten alt som interesserer meg- Jeg har et sterkt ønske og det håper jeg DU kan hjelpe meg med-

I nesten et år har jeg jobbet med denne bloggen, uten å få noen followers, bortsett fra noen helt få- Jeg lover å imponere deg hvis du vil følge meg. Avtale?

Er du ikke fornøyd med noen blogginnlegg på bloggen innen 1 mars så kan du gi meg beskjed om det og jeg legger innlegg ditt på bloggen- hvis du er fonøyd og liker det jeg skriver om og imponerer deg på andre måter. Så blir beholder du meg på din bloglovin side-  Kanskje jeg greier å få ristet litt liv i følelses registret ditt? Eller kanskje jeg greier å få deg trist eller glad?

Det er det blogging handler om- skrive så mennesker kan bli rørt, glad, trist, kåt eller på andre måter kjenne at man lever.

Jeg lover at du skal få kjenne på hele registret om du følger meg fram til 1. mars-

Dette er bloglovin: http://www.bloglovin.com/

Du trenger kun en mailadresse som er i bruk og som du kan bekrefte er gyldig gjennom bloglovin- det hele er selvsagt helt gratis. Du får kun den ene mailen. Så må du logge på din bloglovin side for å lese mines siste blogginnleg, enkelt? Ingen andre enn deg selv , ser din mailadresse, men det skjønte du sikkert:)

Gå inn her og registrer deg nå: http://www.bloglovin.com/en/signup/b/1829545

Jeg lover at jeg skal gjøre alt jeg kan for å imponere deg-

Tusen takk!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Maria Amelie en kasteball mellom byråkrati og lov

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7ex9zRyLxIw[/youtube]   Asså, man kan nesten ikke unngå å sammenligne sakene Maria Amelie og Mullah Krekar, enda sammenligningen forøvrig slutter...

I Love Curves

IKKE SLANK DEG! Asså. hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som de ser ut...

Lukk