eller som Louis Armstrong sang det så treffende: what a wonderful world!

Hvis vi ser bort i fra- bare et øyeblikk- krig, vold, undertrykkelse, mishandling, naturkatastrofer, global oppvarming og annen faenskap. Så er egentlig verden et deilig sted å være, og vi har jo ikke så mange alternativ, enn å leve våre liv i denne verden, foreløpig…

Men mennesker på planeten jorden har det bra, hvis de bor i vesten, men resten enten sulter eller er berørt av krig eller undertrykkelse.

Norge er i vest, og vi har det bra her, vi nyter av gode lønninger, et god utbygd trygde og sykelønns ordning. Mister vi jobben så får vi noen kroner allikevel.

 Vi har det bra i Norge selvom det er jævlig kaldt her om vinteren! Da setter vi kanskje enda mer pris på våren som er i anmarsj, sitte ute med en duggfrisk pils i solveggen å prise oss lykkelig for at vi ikke bor i noen andre land enn nettopp Norge. Solen skinner jo i andre land også- men kanskje ikke så deilig som akkurat her og nå, vil du kanskje si.

Verden er herlig, så lenge vi mennesker har bare et alternativ, så må vi – i vest- ihverfall ta vare på disse deilige dagene da alt i jorden våkner opp, spirer, gror og gjør livene våre enda litt bedre… våren er herlig!

Visste Louis dette når han sang de kjente toner, hilken verden vi fikk i 2010?

Tvilsomt, men uansett, what a wonderful world, sier nå jeg og er glad vi bor her vi bor, mer enn noen gang!

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
I love curves

Asså. hvorfor skal de fleste klesbutikker ha klær til både damer og menn som de ser ut til å være...

Wolves – Stoke

I dag kan det bli avgjort, Wolves kan skrive ny kontrakt i PL med seier over Stoke i dag. Tidlig...

Lukk