Regjeringens bruk av middler til styrking av politietaten er en flau forestilling. Justisminister Storberget og hans undersåtter har ikke styrket politibemanningen nevneverdig i de store byene. Og ute i distriktene legges politi og lensmanns kontorene ned. Utelukkende for å spare penger, effektivisere er busdapet fra Knut Storberget!

Det vil alltid være behov for lensmann eller politi også i distriktene, dette er feilslått politikk, nok en gang fra den rødgrønne regjæringen som har skutt seg selv i foten så mange ganger det siste året at de må vel også selv være flaue over slett arbeide. Høyre og Erna Solberg kan bare lene seg tilbake å se på elendigheten til regjeringen Stoltenberg, og vite at hun snart kan begynne flyttingen til den nye statsminister boligen….

– Jeg stiller et stort spørsmålstegn ved beredskapen både hos politiet og ambulansen, sier Ole Peder Svendsen til VG Nett.

Eiren av Vauldal fjellhotell øst for Røros i Sør-Trøndelag fikk uventet besøk tirsdag 6. juli. Datteren fattet mistanke om at noe muffens var på ferde da hun oppdaget en ukjent scooter utenfor hotellet.

Svendsen trasket bort til hotellet for å finne ut hva som var på ferde. Inne i peisestuen så han en fremmed mann som drakk pils og smattet på en sigarett. Mens Svendsen så på, gikk tyven bort til kassaapparatet.

Datteren ringte til politiet, som opplyste at det var vanskelig å komme.

– Politiet opplyste at de var 200 kilometer unna, sier Svendsen.

Plutselig kom tyven durende med tohjulingen over parkeringsplassen. Svendsen og datteren prøvde å stoppe ham, men lyktes ikke. De tok opp jakten med bil.

Svendsen anser ikke episoden som en stor sak. Først dagen etterpå oppdaget hotelleieren at det hadde forsvunnet noen tusenlapper fra kassen.

– Jeg fikk tilbake pengene, og tyven gjorde ingen skade. Tenk om han hadde hatt våpen. Da er det uholdbart å måtte vente opptil tre timer for å få hjelp av politiet.

Lensmann Ulf Vintervoll opplyser at det var ingen på vakt i Røros den aktuelle tirsdagsnatten.

Det er ikke så rart at vi får kommuner i distriktene som blir fra flyttet og avbefolket. Det strider mot all sunn fornuft å ikke ha politi på steder der det bor folk. Dette er politikernes ansvar, et ansvar de absolutt ikke tar.

Knut Storberget bør ta ansvar nå ellers kan han fort bli arbeidsledig.

kilde VG.no

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10034840

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gravid? ingen alkohol!

GRAVIDE BØR VÆRE  TOTALT AVHOLDENE     Er du gravid så bør du ligge unna all alkohol også i den...

Tør å bry deg

   Alle trenger en venn I NORGE UTSETTES ETT AV TI BARN FOR OMSORGSSVIKT, VOLD ELLER MISBRUK. LIKEVEL TROR DE...

Lukk