Menn er svært opptatt av sex, og de tenker på sex minst en gang pr time. Kvinner derimot tenker mest på sjokolade. Slik er ihvertfall myten om menn og kvinners valg i livet. 

Det er undersøkelser som ligger til grunn i Storbritania at 96% av damene velger heller sex foran sjokolade… Jeg er ikke sikkert på kilden, men det skulle ikke forundre meg at det stemmer, og at tallene faktisk er like høye her hjemme.

På jobb skal man selvfølgelig konsentrere seg om jobb og ikke det motsatte kjønn, eller samme kjønn for den som liker det. Allikevel kan det oppstå søt musikk, flørting eller tafsing på jobben.

– For noen kan det bli rent for lite sex-press. Spesielt hos sterke kvinne- eller manns dominerende yrker. I Norge i 2012 finner man kvinner og menn i alle yrker, men det er fortsatt mange yrker der det er en overvekt den ene eller andre veien.

– For noen yrker kan det være sunt å få inn en mann som kollega for å bryte de feminine mønstrene. Selvsagt det samme om en kvinne kommer inn i verkstedhallen og mekker bil med gutta.

Myten om at menn er opptatt av sex og kvinner sjokolade bør skrinlegges en gang for alle. Norske, flotte og selvstendige yrkeskvinner er selvsagt opptatt av sex også. De vet hva de vil ha og tar det.

– Hvorfor tror du sex-leketøy salget går rett til værs? Fordi kvinner og menn liker sex, de eksperimenterer langt mer nå enn for bare få år siden. Derfor er det langt mindre tabu å snakke om, å bestille og å bruke sex-leketøy.

– Noen finner den rette via jobben, andre blir kalt inn på teppet fordi de prøvde litt for hardt og tok en uskyldig flørt litt for bokstavelig. Andre igjen er aldri i flørtemodus på jobb fordi det sømmer seg ikke. Man er redd for snakk må vite.

De venter til de kommer hjem.

Den du minst aner det har helt sikkert alt du kan forestille deg av utstyr. Alt fra håndjern, lakkstøvler, pisk, dildoer, masker, anal-kuler, vibratorer og sexy anntrekk i alle kreasjoner man kan tenke seg.

Opplever du for lite sex-press på jobb?

For noen kvinner og menn er det for lite sex-press på jobben. Da er det godt at nettopp disse har en verktøykasse med god-saker under senga…

Alt du ønsker deg alene eller sammen med din partner finner du hos Erotikknett.no

Jeg kan garanterer at det virker som det skal!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premiere! The Hobbit – An Unexpected Journey

The Hobbit er filmen som forhåpentligvis vil gi mange Lord Of The Rings fan verden over mange svar på spørsmål...

Mange velger å ta pirat-drosje, det kan være det siste du gjør

Må du hjem raskest mulig etter fest og ikke ønsker å stå i endeløs taxikø for å få en ordinær...

Lukk