Forbudt kjærlighet – fristes du? Du ser ham på jobben eller hjemme, en kollega eller kameraten av din egen sønn. Du får forbudte tanker og et begjær du ikke har kjent på før. Du er i et vellykket forhold, men fristes av andre. Den forbudte frukten. Kjenner du deg igjen?

Både kvinner og menn i alle aldre har våte drømmer og fantasier, som slett ikke bør få komme til overflaten. Våte tanker av seksuell karakter. Han ser henne på bussen, på kino, på stranda eller på skolen. Hun er hans elev. Uskyldig, deilig, den hvite magen og det røde håret.

Han fantaserer om henne så snart han får en sjanse. Lykkelig gift. Foreløpig.

Forbudt kjærlighet – fristes du?

De aller fleste har tanker om andre enn de man har kjær. Eksperter på området mener å vite at det er både sunt og forsvarlig å bruke fantasien i sin egen seksualitet. Man må bare huske på at det er en vesentlig forskjell på tanker og fantasi mot det som er aktive handlinger.

Forbudt lidenskap, kjærlighet eller begjær tenner oss voldsomt. En av de aller største tennings mønstrene i fetisjen’s verden er nettopp » tabu og forbudt sex» i voksenfilmens verden. De fleste vet at det florer med egne porno-nettsider for alt hva hjertet begjærer, redigert og plassert i genre for en hver smak.

Han fantaserer kanskje om sex med det samme kjønn, men tør ikke si det til en sjel og går kanskje i graven med sine tanker. Hun fristes av fantasier om å få oppmerksomhet fra en rekke menn. Samtidig. Bør hun holde kjeft for ikke å ødelegge for seg selv?

Du er sprekk-ferdig av kåthet og begjær men, tør ikke på grunn av skam og snakk, å gjøre fantasi til virkelighet. Enda ingen tar skade av dine innerste og mørke tanker. Da bør du ta grep for din egen skyld.

Å ha sex med «familiemedlemmer» «presten» eller «nonnen»er svært utbredt i filmbransjen. Det forbudte frister oss og vi er nysgjerrig på det som ikke er tillatt. Jo mer forbudt, jo mer populært.

Og det er her skillet mellom hva man fantaserer og drømmer om og hva man faktisk tillater seg å gjøre – man må holde kontroll på.

Nordmenn liker også å bli sett når de er aktive, derfor er nordmenn, sammen med svensker, de som aller helst har sex i det fri når sjansen byr seg. Dette er som kjent forbudt, spesielt om dere er til sjenanse for andre. Paret på Operataket i Oslo er landskjent, men fikk en solid bot for sin lidenskap for hverandre.

Selvsagt skal du la tankene fare og du bør strekke din grenser langt for å få et så vellykket sexliv som mulig. Husk bare at tanker og fantasi er ikke synonymt med din fetisjer og tenningsmønster i det virkelige liv. La det forbudte få bli nettopp det.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester City kjøper spansk landslagsstjerne

Pep Guardiola ligger ikke på latsiden og er i full gang med å bygge et slagkraftig lag på Etihad. Ny...

Zlatan ferdig på landslaget!

Zlatan ferdig på landslaget! Sveriges mest suksessrike idrettsstjerne gjennom alle tider, Zlatan Ibrahimovic, mannen som har all grunn til å...

Lukk