Forbudte lyster og kåt på en du ikke kan få? Det er nok mer vanlig enn mage tror, men så er det selvsagt enorm forskjell på å ha lyst og faktisk gå for det. Og ikke  er det så uvanlig som det høres ut. Det som ikke er fullt så normalt er å gjøre fantasi til virkelighet i dette henseende.

Den forbudene frukten frister deg nettopp fordi det er forbudt å forsyne seg.

Den forbudte frukten du ikke kan få, frister deg mest

– Du ser kanskje på langt yngre jenter enn det du vet er den lovlig alder. Du tenker ditt og lar det bli med det. Hvorfor er det slik at vi mennesker av og til velger å ta for oss av den forbudene frukten, og tar straffen om man blir avslørt?

Om du går rundt med fantasier om en kollega, en svoger eller en annen du vet du ikke kan få, bør du vel egentlig komme deg videre, eller skal du kjempe med nebb og klør for å få det som du vil? Er det ikke bare en fantasi? Du kan jo fantasere om andre enn nettopp den du ikke kan få, eller?

Noen tenner på moren andre på broren, sex er best når man får det som man vil- gå aldri med på ting du selv ikke er klar for. Nyt dine fetisjer i lange drag og fortell din partner hva som tenner deg, uansett. Er du derimot singel bør du planlegge godt for å lykkes. 

Forbudte lyster og kåt på en du ikke kan få?

Når det kommer til kolleger så er det nok mange flere som velger å ta skrittet fullt ut, og faktisk finner sin nye partner blant de man jobber sammen med til daglig. Svigermor er og blir svigermor for de aller fleste.

Forbudte lyster og kåt på en du ikke kan få?

Det er kanskje greit for husfredens og familiens skyld også. Ellers kunne det lett ha blitt en noe beklemmende julemiddag julaften om nyheten allerede hadde sprunget.

De aller fleste har nok et greit og vennskapelig forhold med sine svigerforeldre, men vær også trygg på at det er nettopp svigermor som er skyld i mang et ekteskapsbrudd, av ulike årsaker.

Hva som tenner deg påvirker deg i hverdagen

Damer i uniform, menn i MC-jakke og trange jeans, kvinner med det trange skjørtet og den litt for trange blusen som gir akkurat nok til at fantasiene settes i sving. Kvinner fantaserer om andre kvinner, men fantaserer om flere kvinner og noen menn fantaserer om andre menn.

Fetisjer og fantasier er to ting av samme sak, men også svært forskjellige fordi fetisjene prøver de fleste å få utløp for, fantasiene våre kan være for voldsomme til at de lar seg realisere.

Sex mellom mennesker er med stor sannsynlighet kommet for å bli i uoverskuelig framtid, heldigvis. Mye tyder på at grenser er til for å sprenges. – Fetisjer er i mange kretser forbundet med noe forbudt og skammelig, men heldigvis har verden gått litt framover på dette feltet også i Norge.

Nå er det akseptert å ta opp tema, si hvordan man vil ha det, fortelle hva man liker og tenner på. Ihvertfall er det langt mer åpenhet rundt tema fetisjisme.

Mange unge har egne knulle-kompiser som de benytter seg av ved behov. Felles nytelse uten andre følelser enn vennskap. Om det er mulig? Spør en 20 åring i din nærhet, det er langt mer vanlig enn du tror.

Uansett hvem du tenner på, hvis respekt og ta nei for et nei. Sex skal være ok for begge. Lar du fantasien fare så er det et krydder for deg og din partner. Hva som tenner deg bør være et mål for deg gjennom livet, men du bør selvsagt tenke over konsekvensene før du gjør ting du vil angre på.

Er du singel så kan du benytte deg av muligheten til å flørte, husk at verken sex eller kjærlighet har ingen aldersgrense (etter fylte 16 år selvsagt)

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
BMW-førere mest utsatt for ulykker de selv er skyld i!

https://www.youtube.com/watch?v=muHElaDqnZM Kjører du BMW? Da er du også blant de bilførerne som oftest havner i ulykker på veien som du...

EuroPride 2014 – Aksepterer du lesbiske og homofile?

Tiden er inne for den årlige homo-paraden i Oslo. Dette er en festival som går over hele 10 dager, over...

Lukk