Nettpoker er blitt et fenomen i både Norge og resten av verden, og mange setter seg ned foran PC-skjermen for å spille litt kortspill for varierende pengesummer. Også å spille poker live kan være en god opplevelse, men det er noen fordeler ved å spille på nett også.

Poker online tilbyr nemlig en rekke forskjellige funksjonerdet naturlig nok er vanskelig å få til i virkeligheten. Én av de største fordelene, dersom du har litt erfaring med å spille på nettet, er at du kan spille på flere bord samtidig, og dermed ikke trenge å vente på at andre skal foreta seg noe på det ene bordet du kan forholde deg til ved livepoker.

Nå er det også slik at dersom du spiller poker på nettet, så er det jo selvsagt restriksjoner på hva du kan gjøre i form av å lese motstanderne. Oppførsel ved bordet er ofte en god indikator på om noen bløffer eller har gode kort, som da kan hjelpe deg til å ta de riktige valgene.

Ved første øyekast virker det kanskje som en negativ ting ved online-poker, men om man snur på det så kan det bli en gigantisk fordel.
Med nettpoker er det nemlig mye enklere for deg å bløffe og å dra med deg andre spillere når du ønsker det.
Du kan ofte mye enklere manipulere spillet til din egen fordel i nettpoker, selvsagt dersom du gjør det riktig. Nettpoker er på mange måter en helt annen form for poker, der du må ta hensyn til mange andre ting sammenliknet med for eksempel livepoker.
For det første gjør aldri dealeren noe galt i poker online, og du får også hjelp til å se din beste hånd, som kanskje er litt vanskelig å gjøre for en nybegynner i livepoker.
*
Samtidig er det enklere å finne et bord med spillere på ditt eget nivå. På nettet kan du velge forskjellige minstekrav til innsats, helt nede i en krone per gang du har den såkalte «blind» posisjonen.
*
Jo mindre blind på bordet, jo større er sjansene for at det er et bord med spillere som fortsatt er i lærefasen av nettpoker. Samtidig vil de bedre spillerne operere på bord med høyere innsats, da de har kunnskapen og erfaringen i poker til at de kan satse mer penger per hånd de får utdelt.
*
Når man har funnet flyten i nettpoker er det ofte mange som velger å spille på flere bord samtidig, som tidligere nevnt. En forholdsvis vanlig måte å gjøre det på er å spille en turnering samtidig som du spiller «cash games», noe som også understreker at det er mye enklere å finne frem til typen poker du kan spille på nettet.
*
Det er nemlig ikke bare nåtidens tradisjonelle Texas Hold’Em som er vanlig å spille på nettet. Flere andre typer poker har blitt populære, nettopp grunnet nettpokerens innslag i moderne samfunn. Omaha Hi/Lo er en annen form for poker som har funnet sin plass på nettet, selv om Texas Hold’Em fortsatt er den mest populære formen.
*
Det er en rekke fordeler ved å spille poker online, og du kan fort finne flere ved å prøve det ut selv.
*
Foto: Flickr/ Viri G
Vargas
Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Molde vinner Tippeligaen 2014!

Vi setter opp en slutt-tabell som helt sikkert er lik mange andres, noen tror på Rosenborg, andre tipper Molde. Vi...

Jens til Nato- åpner for Jonas som statsministerkandidat

I følge en rekke kilder er det klart at Arbeidepartiets leder Jens Stoltenberg (55) skal bli ny sjef i Nato....

Lukk