andrea bocelli

laurentius87 via Compfight

Andrea Bocelli er kanskje den beste sopran/artist/superstjerne/opera-sanger, som formidler kjærlighet best av alle. Han burde ha vært å få på blå resept for kalde nordmenn. 

Reis til Italia og Portofino om du allerede har funnet den rette. Det er kanskje det vakreste paradis på jord. Det blir ikke mindre vakkert av at Andrea Bocelli synger der med jevne mellomrom, og har dette vidunderlige stedet som sitt paradis.

– Du tenker kanskje at det ikke lar seg gjøre å like Bocellis musikk fordi han synger på italiensk, stort sett. Kjærligheten kjære deg, forstår alle språk.

Reis til Italia du også, kjærlighetens vugge. Portofino kan sikkert også bli ditt paradis om du vil. Du må bare lære å uttrykke deg på din måte, slik at vedkommende skjønner at det er nettopp den, hun eller hanmeldingen er ment for.

Millioner av filmer, teaterstykker, operetter og musikk i alle genre har et eller annet med kjærlighet å gjøre svært ofte. Snart et utbrukt og til og med ubrukelig ord fordi det brukes i alle sammenhenger, så alt for ofte. Det mister sin betydning, det blir overfladisk og et tullete ord å bruke til en hver tid.

Hva betyr det å være glad i noen? Hva betyr kjærlighet?

– Hva skal man gjøre? Skal man bruke et annet ord, eller slutte å vise sin kjærlighet til den man har kjær? Selvsagt ikke. Ordet består nettopp slik familien gjør. Kjærlighet mellom mennesker er det aller viktigste begrepet, for vår eksistens på kloden. Derfor bør vi ta et på aller største alvor.

«Jeg elsker deg«, er faktisk det aller viktigste du kan si til et annet menneske, uansett språk. Takk Andrea Bocelli, for at du gjør det så tydelig på din måte, enda du ikke kan se at vi elsker deg

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Filmåret 2015- her er det mye å glede seg til!

Film er best på kino, men mange venter til disse kommer på DVD for å ha samlingen intakt, eller så...

Jillian Michaels får deg i toppform- se video

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 Hvis du ikke gidder å bruke masse penger på å løpe ned treningsstudioene, kan du like gjerne komme i...

Lukk