Da har du faktisk kommet riktig. Nettstedet Mildred.no som drives av forfatteren Øyvind Teige, hjelper forfattere som ikke har den samme mulighet til god markedsføring som de aller største og mest leste forfatterne.

Via bloggen ved samme navn som sin første krimroman har forfatteren delt en rekke forfatteres egne utgivelser. Jo flere skrivere som følger denne glimrende måten å dele gode bøker, skrevet av forfattere som gir ut bøker for egen regning på – jo flere vil bli kjent med dette gratis-tilbudet.

Alt man trenger å gjøre er å ta kontakt med admin for bloggen, via denne linken, så vips, får man sine egenproduserte gratisreklame på en meget spennende blogg. Er det ikke fantastisk? Del det gjerne med dine venner som liker å skrive, eller som allerede har publisert en eller flere bøker. Forutsetningen er at bøkene er allerede er ute på markedet og ikke eldre enn tre år gammel.

IMG_1980 Foto: Øyvind Teige

Mildred-liten2

Skjønte du ikke poenget med det hele? Ok, her tar vi det en gang til – slik at du skal forstå hvor unikt dette tilbudet er.

Hundrevis av norske skrivere, forfattere og kunstnere, sliter med å få ut sine allerede utgitte skatter. Forlagene, i hvert fall de aller fleste, er for opptatt med de aller største forfatterne. De som selger tusenvis av bøker hver eneste uke og som gjør forlagene enda litt rikere.

Derfor må noen tale de mindre forfatterne, de som kanskje skriver minst like godt som de aller største, men som forsvinner i mengden. Det er disse Øyvind Teige, som selv har gitt ut MILDRED, på Kolofon forlag, og som trenger enda litt mer markedsføring for sitt verk. Da er det like greit å ta skjeen i egen hånd og lage et nettsted til felles nytte, glede og slagkraft for alle de forfattere som ikke blir antatt i første omgang. Er du med nå?

Nå vil du få hjelp, du som ønsker å få ditt manus kjent og spredt i sosiale medier, på Facebook og ellers på internett. Alt du trenger å gjøre, er å sende den info som du vil se på denne bloggen. Dette er altså et tilbud til alle som allerede har publisert et manus, uansett genre, og som vil ha reklame for sitt verk. Gratis.

Husk at internett har en enorm salgsflate, og når denne bloggen blir kjent blant forfattere, bloggere, skribenter, journalister, forlag, og forlagsdirektører, vil ditt manus bli oppdaget. Garantert. Veien dit er lang foreløpig, men dette er første steg. Det viktigst det du gjør, er å være nøye med din tekst, og spre innlegget etterpå.

Mildred.no er altså det første og eneste nettstedet – snart det største, som formidler og publiserer forfatteres verk. Gratis markedsføring som kan gjøre din drøm til virkelighet.

Skriv noen ord om deg selv, og hvordan du vil at innlegget skal publiseres. Vi lover å hjelpe alle! Bruk kommentarfeltet, eller skriv en e-post til vargas12.com@gmail.com

Husk å dele innlegget, når du finner det publisert. Ikke glem å sende med e-postadressen din, slik at vi kan sende innlegget tilbake, når det er live. For å være sikker på at jeg skal rekke over alle forfattere som ønsker å få boken sin publisert, så vil vi at ditt innlegg ikke er på mer enn 500 ord. Send også bilder, om du ønsker å ha dette med i innlegget. Anbefales.

I tillegg vil ditt innlegg bli publisert både vargas12.com og på Mildred.no.

Ønsker du å bestille krimromanen «Mildred» bruk samme kontaktinformasjon. Alle som ønsker vil få en signert krim, vakkert innbundet, til kun kr 299.-. Krimromanen er på hele 318 sider og vil være den perfekte gave til alle som elsker å lese.

Lykke til!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
TV2 graver sin egen grav, med for mye reklame!

TV2 graver sin egen grav, med for mye reklame! Alle vet at det er via reklame, de kommersielle TV-kanalene har...

Kåte ungjenter onanerer mer enn du tror

Kåte ungjenter onanerer mer enn du tror. Det er det mange gjør da. Selv rørte du ved deg selv lenge...

Lukk