Formene dine er populære. I følge det amerikanske nettstedet Buzzfeed.com, burde Disney-konsernet tatt sitt ansvar å gjøre Pocahontas og Barbie og de andre figurene mer menneskelig. Det betyr mindre unaturlig og usannsynlig tynne, slik vi kjenner de fra tegnefilmene.

Et skritt i riktig retning om man skal ha et ønske for at det skal bli et mer normalt kropps-fokus i framtiden, spesielt kanskje blant unge jenter.

– I media forøvrig har det vært et langt større fokus på rumper enn noen gang tidligere. Rumper i ordets rett forstand, store, frodige og svulmende rumper, slik du blant annet finner Nicki Minaj i musikkvideoen, Anaconda. Om det er slik en rumpe bør se ut, må andre få bestemme.

Kim Kardashian og hennes team forsøkte også å få internett til å knele da de publiserte noen falske bilder av hennes berømte bakdel, uten å lykkes.

Formene dine er populære

Et av verdens største motemagasin, Swimsuits for All, med bademote for kvinner som sin force, har endelig trykket de frodigere kvinnene til sitt bryst. Bildene av de frodige modellene av typen ‘Plus Size’ har skapt overskrifter, også her hjemme.

Endelig ser det ut til at Plus Size-kvinner er kommet for å bli, til tross for mye motstand rundt den nevnte benevnelsen.

Mote er makt og det er svært mye penger i bransjen, det er helt åpenbart at de største aktørene ønsker å mele en helt ny kake som fram til i dag har vært mer tabu, enn akseptert.

Her kan du se Gabbi og de andre kvinnene i kalenderen. Bildene er ifølge Gabbis blogg tatt i Tyrkia.

Designere som har sin kolleksjon i det store motemagasinet Swimsuitsforall.com er intet mindre enn: Anne Cole, MICHAEL Michael Kors, Badgley Mischka, Jessica Simpson, Kenneth Cole Reaction, Carmen Marc Valvo med flere.

Om du tror ikke mobbing foregår i dine omgivelser, i ditt nærmiljø og på din skole der ditt barn går, må du våkne opp. Om de som har peiling på mote, ønsker å lage antrekk til de som trenger det. Bør det gjelde alle, også de som er litt større enn de fleste andre.

Heldigvis har trenden snudd noe, mye takket Kim Kardashian og hennes like.

Utseendet vil bli viktig også i framtiden for de fleste, det mest skremmende med dette fokuset, er at de normale av oss. Vi med noen skavanker her og der, med noen ekstra kilo for mye blir gjemt vekk i kjeller og på loft. Vi kan ikke vises for de andre perfekte.

Formene dine er populære.

Ikke vil vi kunne få jobb i TV eller media-bransjen fordi vi rett og slett ikke er pene nok. Om du ser på diverse reality-TV programmer, kanskje bortsett fra Farmen, så er de fleste usedvanlig vakre. å Farmen er det fortsatt noen fra den «vanlige verden», men trenden ellers er farlig perfekt. Har du f.eks sett noen overvektige eller frodige og normale mennesker på «Paradise Hotel»? Ikke vi heller.

Om vi aksepterer et «perfekt samfunn» med kun vakre mennesker i betydningsfulle stillinger, der jobben blant annet går ut på å være på TV, vil det før eller siden bli slik. Det er slett ikke noe nytt fenomen at de som har utseende med seg, har langt flere fordeler enn de som slett ikke ser ut som et fruktfat.

Kvalifikasjonene forøvrig blir dessverre i alt for stor grad satt til side. Det er like dessverre utseende som kommer foran alt. Det ser man i ulike fora der tekst, skiftes ut med bilder, til og med digre Facebook, taper terreng til sine venner på Instagram. Brukene vil ikke lese, men se bilder.

Vær stolt av formene dine, slik smellvakre Triana Iglesias (35) liker å være. Norges mest sexy programleder benytter enhver anledning å vise fram sine frodige kurver. Heldigvis.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves-revolusjonen er komplett!

Dave "Dangerous" Edwards spilte 307 kamper for Wolves gjennom 11 sesonger. Solgt til Reading. Utskjelt og elsket, men først og...

Philippe Coutinho forlater Liverpool!

Med en prislapp på £138 mill ser det ut til at den lenge forestående overgangen til Philippe Coutinho, fra Liverpool til...

Lukk