Om du skulle på et tidspunkt finne ut at du ikke er helt fornøyd med bloggen din, og vil ha nytt design, eller trenger hjelp til å rette på ting ikke fungerer, så er Stig Helgesen mannen som kan hjelpe deg. Han kan det meste du ikke kan- og han kan neste alt innen WordPress. 
Stig har meget lang erfaring innen data og internett, han jobbet med Google, og for Microsoft, nå jobber han fulltid med egen produserte nettsider og kan hjelpe andre bloggere i nøden. I tillegg til å være kunnskapsrik på SEO optimalisering, design og WordPress er han en meget dyktig og profesjonell fotograf.
Du har sikkert lagt merke til bloggen seonorge.net på Blogglisten.no? Vel den er det selvsagt også Stig som står bak, bare alene på denne bloggen kan det være masse å lære om du bare setter av tid til sette deg inn i hva den handler om. Det er et verktøy for din blogg også, om du lærer deg å bruke det.
Alt er enkelt for den som kan det, uansett hva det er som er utfordringen. Stig kan det meste om Internett, og hvordan du kan få langt flere lesere enn du har i dag. Han vet hvordan søkemotorene virker, han kan Google og vet hva som skal til for at dine gode blogg-poster blir sett av langt flere enn i dag.
Nylig viste han til Ukens blogg, noe som fikk vargas12.com til å stå på egne ben for en stakket stund.
Her er noe av det Stig Helgesen jobber med, slik at du kan få en lettere og mer fornøyelig blogg dag.
» Ønsker du å lære og få tips om hvordan du øker din synlighet på Internett?

Behøver du hjelp til å markedsføre deg eller ditt produkt på Internett eller er du fotograf og drømmer om en profesjonell hjemmeside?

Internett er verdens største markedsførings-kanal og det er viktig å være tilstede og ikke minst være synlig.»
«Har du noen ganger  tenkt på hvordan du finner din neste kunde?
Eller hvordan finner dine kunder deg?»
 
Nettstedet seonorge.net er Norges største blogg innenfor Internett markedsføring og webdesign eo også Stigs eget produkt.
Du børe selvsagt selv forstå ditt behov før du tar kontakt, men bruker du denne mannen til ditt nettsted eller din blogg, kan JEG garantere at DU blir fornøyd!
Fyll inn navn og behov i denne linken, så vil Stig Helgesen ta kontakt med deg for en nærmere avtale når det måtte passe best for deg. Du vil ikke angre på å få hjelp av den beste i klassen, på det som kan være vanskelig for mange, når man kan det er det så lett. 
STIG KAN DET!
 
Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Inkompetent ledelse i NFF fikk Riise til å gå

Nils Johan Semb er den mest omtåket personen i Norges Fotballforbund. Han alene har mye av skylden for at norsk...

9. september bør du gjøre din plikt- for din egen del

Stortingsvalget vil etter all sannsynlighet gi Høyre all makt i det politiske Norge. Erna Solberg (H) kommer til å flytte inn i...

Lukk