ADVARSEL, DETTE INNLEGGET INNEHOLDER TEKST AV PORNOGRAFISK KARAKTER!

Fortsatt tabubelagt når menn kjøper sexleketøy! Vi er så heldige å få svar på endel tabubelagte spørsmål, med en av Norges mest selgende sex-leketøy-butikk på nett. 

Erotikknett.no selger alt man kan tenke seg for kvinner og menn som er i den situasjon at de ønsker et supplement i sitt sexliv. Vargas12.com kjemper for å få satt fokus på de tabubelagte tema i samfunnet, i den kategorien er menns orgasme en diger brannfakkel.

Vi tar sjansen og skriver om ting andre ikke engang tør å snakke om.

1. Har du merket noen endring i salget av sex-hjelpemidler de seneste årene med tanke på produkter til menn?

– Vel, det selges stadig mer sexleketøy for menn, dukker og disse store naturtro vaginaer går det mindre av. Det går mer penisringer, analplugger og produkter som kan benyttes av par sammen, som fks. små håndholdte vaginaer.

2. Er menn klar over at det finnes en rekk produkter for de, som kan være til hjelp og som kan gi de den ultimate orgasme?

– Stadig flere oppdager det, vi selger fks. mye mer Aneros produkter nå, enn når vi begynte å ta det inn til landet for 10 år siden.For ikke å snakke om hvordan noe så enkelt som en flaske glidemiddel i dusjen kan endre opplevelsen av en enkel runk.

Når det er sagt, er det fortsatt bare en liten del av Norske menn som har forstått at det finnes produkter der ute som kan hjelpe de til både lengre og mer kraftige orgasmer.

3. Er det like tabubelagt å handle sex-leketøy til menn i dag som for 10 år siden, eller merker du en endring?

Det er i ferd med å bedre seg noe, men det er fortsatt langt mer tabubelagt å handle sexleketøy for menn, enn å handle sexleketøy for kvinner.

4. Hvis du skulle plukke ut tre produkter til menn, som alle burde ha i nattbordskuffen? 

En fleshlight, en plugg fra “Aneros” og et godt glidemiddel. Er mange som fortsatt ikke har skjønt at et godt glidemiddel er essensielt, man kan bruke høyrehånden og glidemiddel og det er en helt annerledes opplevelse enn bare hånden.

Fortsatt tabubelagt når menn kjøper sexleketøy!

Artikkel: Penisring meget populært

5. Kan noen av de produktene du selger være farlig, mht hva produktet er laget av?

Det har ved et par anledninger med noen års mellomrom dukket opp undersøkelser som viser at noen sexleketøy inneholder eftalater.Det er egentlig ikke så originalt, det samme dukker opp i regntøy og leker for barn med jevne mellomrom, og skjer typisk når det er lite store nyheter for avisene å skrive om.

Fortsatt tabubelagt når menn kjøper sexleketøy!

– Vi har blitt forsikret av våre leverandører at ingen av de produktene vi fører, innholdet disse stoffene.Så nei, ingen av våre produkter inneholder skadelige stoffer.Når det er sagt, er det veldig vanskelig uten omfattende laboratorium undersøkelser å si hva som skjuler seg bak betegnelsen jelly materiale.

6. Har du inntrykk av at det er kvinner som handler til sine menn, eller er det mennene selv som handler ut i fra behov?

Menn handler i all hovedsak til seg selv.Menn kan handle til kvinner, men det er svært sjelden vi ser kvinner handle sexleketøy til menn, i hvert fall klassiske vaginaer og fleshlighter.

Penisringer og en og annen Aneros eller naughty boy hender det kvinner bestiller, men fortsatt ganske sjelden.

Og da alltid sammen med noen produkter til henne…

7. Den berømte Flashlighten har tatt over for den tidligere så populære “skips-bruden”, bortsett fra Flashlight, hva er det mest solgte produktet du selger for menn?

 – Det er ingen enkelt produkter som skiller seg ut på samme måte, men enkle, stramme penisringer i forskjellige utførelser, fks. Screaming O sin ringos eller Tanuts sin soft cock ring selger stadig bedre.

De er billige og mange menn har etter hvert oppdaget at ved å benytte en slik, tar det lenger tid før man får orgasme, men den oppleves til gjengjeld gjerne som kraftigere når den først kommer.

Men benytter disse både alene ved onani, men også sammen med en partner.Med en partner har de jo også den egenskapen at en slik stram ring, gir kraftigere ereksjon som også holder lenger. 

Artikkel: Fleshlight vibro er blant verdens mest solgte

8. Hvordan ser du for deg framtiden for menns seksualvaner? Kommer det nye og spennende produkter som vil gi menn enda mer nytelse?

Det kommer hele tiden nye produkter rette mot menn, vi har sett en begynnelse på den nye generasjonen onaniredskaper  med REV1000 og ZINI dib Bang-Bang, hvor det er vibrasjon også for menn.

Trykk på noen knapper, len deg tilbake og la sexleketøyet ta seg av jobben….

Når det gjelder ringer og plugger er dette produkter som har vært her i lange tider og det er ingen store revolusjonerende endringer på gang.

Jeg tror dog at et i løpet av de neste 10-20 årene vil en langt større andel menn være villige til å prøve ut analplugger.

Man er ikke (lenger) homofil selv om man liker noe stimulering der bak.

9. Om menn og sexleketøy generelt?

Menn bør på et eller annet tidspunkt innse at det dreier seg ikke om å “trenge” et glidemiddel, en penisring en buttplugg eller en fleshlight.

 Ingen “trenger” det, men det kan i aller høyeste grad bidra til å gi en et bedre sexliv.

Ingen menn “trenger” en aneros plugg å putte i rumpa.

Men det ER nå engang slik at vi menn har en prostata og de fleste vil kunne oppnå en kraftig orgasme ved å stimulere den riktig.Altså, dette er noe de fleste etter hvert faktisk vet, dette er ikke et diskusjonstema, menn har prostata, end of discussion.

Så må hver mann ta et lite oppgjør med seg selv da, er det virkelig så ekkelt å putte en liten plugg opp der bak, at man er villig til å gå glipp av noen av de kanskje kraftigste orgasmene man kan oppleve?

Om du nå ble inspirert til å gjøre deg selv en diger tjeneste, å gå på jakt etter den perfekte orgasmen, om du er mann eller kvinne- det kan være verdt et forsøk. I så fall finner du alt som hjerte måtte begjære i Erotikknett.no sin egen nettbutikk.

Om du har spørsmål rundt higen etter det rette utstyret eller andre ting mht leketøy for menn eller kvinner, så er det bare å spørre. Du vil garantert få svar. Om kort tid vil vargas12.com komme med en rekke presentasjoner av forskjellige produkter du kan kjøpe hos Erotikknet.no

Foto: Erotikknett.no

Vargas

I samarbeid med Erotikknett

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nicki Bille Nielsen er ferdig i Rosenborg!

En fotballspiller som ikke skjønner sitt eget beste og går så langt som å øve vold mot en offentlige tjenestemann...

Lukk