PREMIER LEAUGE ER ENDELIG TILBAKE!

 

«Fotballer et et spill på liv og død. Jeg er meget skuffet over et slikt utrykk, fotball er så mye mer enn som så» Bill Shankley, Liverpool-legende.

Premier Leaue starter endelig opp 14. august etter 3 måneders opphold. Tre veldig lange månender for oss som elsker fotball generelt, og WOLVES spesielt!

Hvem vinner, hvem gjør det bedre enn forventet, hvem flopper, hvilken manager får sparken først? Spørsmålene er mange, men  nå begynner svarene å komme- ventetiden er over- Bring on the greatest game in the world!

 

Jeg er som sagt Wolvesfan, og elsker alt med engelsk fotball og har tatt meg den frihet og satt opp min egen slutt tabell. Vankelig men gjort ut i fra tro, håp og kjærlighet til det vakre spillet-

1. Chelsea

2. Man U

3. Arsenal

4. Man C

5. Liverpool

6. Tottenham

7. Everton

8. Aston Villa

9. Sunderland

10. Fulham

11. Blackburn

12. Birmingham

13. Stoke

14. Bolton

15. Wolves

16. Newcastle

17. West Ham

18. West Brom

19. Wigan

20. Blackpool

For meg er det faktisk det viktigste at Wolves beholder plassen i den vanskeligste andre sesongen i verdens tøffeste, populæreste og beste liga-

PL flommer over av overbetalte fotballspillere, men sånn har det blitt, og det er det få som får gjort noe med. Ingen tvil om at dette ødelegger for mindre klubber uten de store budsjettene, men PL er å blir den meste populære liga i verden, derfor er det vanvittige summer ute å rusler på seg også. Både i overgangssummer, lønninger, agenthonorar, bilettpriser osv.

Jeg lar alt det ligge, og bare gleder meg til å se overaskelser, nydelige scoringer, fantastske prestasjoner og glimrende spill i verdens deiligste liga, i kanskje verdens menst konservative land-

Jeg er sikker på at du har hørt om både det ene og andre laget i Premier Leauge, har du en favoritt?

 

» LET THE GAMES BEGIN»!!!    ***   COME ON YOU WOLVES !!!  ***

 

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10035493

http://www.vg.no/sport/fotball/engelsk/artikkel.php?artid=10035494

 

 

 

Den gamle manageren til Liverpool Football Club, Bill Shankley er berømt for følgende utsagn: «Noen folk tror fotball er et spill på liv og død. Jeg er skuffet over en slik innstilling. Det er langt viktigere enn som så».

DDen gamle manageren til Liverpool Football Club, Bill Shankley er berømt for følgende utsagn: «Noen folk tror fotball er et spill på liv og død. Jeg er skuffet over en slik innstilling. Det er langt viktigere enn som så». en gamle manageren til Liverpool Football Club, Bill Shankley er berømt for følgende utsagn: «Noen folk tror fotball er et spill på liv og død. Jeg er skuffet over en slik innstilling. Det er langt viktigere enn som så».

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
All reklame er god reklame

Tro ikke et sekund at dette IKKE er nøye planlagt av LUDO grûnder Vollvik. Hvis han får spalteplass i media...

Du tror det ikke før du hører det, denne jenta er 10 år gammel

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xPITHzdUUDk&feature=related[/youtube] Noter deg navnet først som sist. Jackie Evancho fra USA. Høres ut som en engel eller full voksen operasanger....

Lukk