Svenskene ler så de griner av norsk fotball generelt, og landslaget spesielt  og det er kanskje ikke så veldig rart.

Gutteklubben grei med Nils Johan Semb i spissen har gått ut på dato for lenge siden. NFF er gubbeforening, som fortsatt skriver sine notater på steintavler. Her har det ikke vært gjort endringer siden Odd Evensen gikk av som fotball President i 1970.

Presidenten i NFF pr 2013 er det ingen som kjenner, men han er kjent for å ikke være likt blant de fleste rundt seg i forbundet, i følge flere mediaoppslag de senere årene er Yngve Hallén alt annet enn samlende.

Nye koster, nye tanker og ikke minst nye krefter må slippe til i den sidrumpa nisselue mentalitet som regjerer på Ullevaal Stadion. Når det koster drøyt 700 kr for en familie å se landslagsfotball så kan de nesten skylde seg selv.

Flagg på halv stang

Sverige skal spille mot Irland om kort tid. Der er det solgt 50.000 billetter, på det splitter nye «Friends Arena» i Stockholm. Det blir fullt hus og stormende jubel. Prisen er betydelig rimeligere i Sverige, og det er alltid fullt på viktige landskamper.

På Ullevaal er det solgt skarve 9000 billetter, og de fleste er sannsynligvis til bedrifter og sponsorer som allikevel ikke dukker opp. Ok at motstanderen er Albania, men det er en viktig VM-kvalifiseringskamp, det er direkte pinlig at Norge og NFF ikke klarer å fylle vår lille «stor-stue» på 25.000 sitteplasser.

Norsk landslagsfotball og NFF ligger nede som aldri før, ingen har tro på at Norge og Drillo klarer å kvalifiserer seg, derfor går ikke folk på kamp heller. Her må det tenkes nytt, og markedsføringen endres kraftig. Spør du 10 tilfeldige på gata, vil ikke mange av disse engang vite at Norge skal spille en viktig VM- kamp.

Så lenge det er den inkompetente ledelsen som styrer norsk toppfotball, med Semb og Hallén  i spissen, vil ikke Norge som internasjonal fotballnasjon komme seg opp fra det gjørmehullet de er i nå, før det kommer inn nye kloke hoder som tør å tenke nytt og i tillegg tør å gjøre markante endringer.

Det er ikke bygget en større stadion i dette landet på 25 år, med unntak av Telenor Arena. Satsingen på et slagkraftig norsk landslag kan ikke komme av seg selv og gode minner fra 90-tallet bare fordi vi enda har Drillo.

9000 solgte billetter til en VM-kamp er en så stor skam at NFF-styret burde gå på dagen!

Norge er en kvise på Fotball-Europas rumpe!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skal du i fjellet i påsken? Da kan dette innlegget redde livet ditt

Røde Kors er der for deg i fjellet, men det er ditt ansvar å unngå å opptre uansvarlig og i områder...

«Thinspiration» den nye trenden blant unge jenter- livsfarlig!

Nettportalen Pinterest går nå i Tumblrs fotspor og forbyr blogger, bilder og innlegg som hyller sylslanke kropper. En av Norges...

Lukk