Fotballåret 2022 er helt unikt fordi det spilles mer fotball enn noen gang dette året. Ikke har man bare alle de vanlige ligaene som spilles i alle de viktige fotballnasjonene. Champions League, FA-cup og Europa League. Men også et VM i fotball – på slutten av året. Mot normalt.

Champions League

For alle som elsker fotball, kan det aldri bli nok. Derfor er fotballåret 2022 unikt og fantastisk.

I velkjente Champions League, har man nå skilt klinten fra hveten, eller de nest beste fra de aller beste. PSG hadde Real Madrid i lomma i Madrid, men så dukket Karim Benzema opp og gjorde tre mål på 17 minutter.

Dermed endte eventyret for tidlig igjen – for Messi, Neymar og Mbappe i PSG. Spillerne som anses som de aller beste på kloden, men som så ofte før, tryner når det gjelder som mest.

Se for deg en nettside som omhandler alt du liker, både spill, kommentarer og fotball-nyheter. For alle som elsker fotball må denne nettsiden være rene Kinderegget. Tenk å finne spill og fotball på én og samme nettside.

Fotballkanalen

Fotballkanalen.com finner man alt dette. Siste nytt om fotball, men også deilige spillmenyer for enhver smak.

Fotballået 2022 er helt unikt, fordi det gjennom 365 dager, sendes mer TV-fotball enn noen gang før. Og det må VM ta mye av skylden for. Tidenes mest utskjelte VM, riktig nok, men dog. Et VM er og blir VM for alle som elsker festen, underholdningen, jubelen og spenningen. VM har alt.

Fotballåret 2022 er helt

Og verdensmesterskapet i Qatar blir 4 uker med vidunderlig underholdning.

Når man endelig får en ny nettside som inneholder alt man liker – er det greit å vite litt om innholdet.

Her finner du siste nytt om den beste fotballen. Men også en lang rekke menyer og guider av betting sider. Men også hva du kan finne av streaming på nettet og sportsblogger og en rekke med annen type sport. En komplett guide om du vil – om alt du liker best.

Trenger du innblikk og kommentar rundt den spennende innspurten i Premier League? Eller tanker rundt hvem som løfter det gjeve Champions League-trofeet? Alt dette finner du på din nye favoritt-nettside, Fotballkanalen.com.

Gambling

Som du sikkert vet, vil Premier League sendes på nye kanaler til høsten når TV2 er ferdig med siste sesong i mai. Nå skal Nentgroup via Viaplay ta over stafettpinnen, å sende den aller beste fotballen fra august. La oss håpe at de klarer av brasene like godt som TV2 har gjort gjennom 12 år.

For alle som har fulgt tippekampene fra NRK siden tidenes morgen, har tipping vært endel av underholdningen. Her ble vi sakte, men sikkert klar over hvor vanskelig det var å få 12 rette tippetegn. Da er gambling litt enklere når man heller kan tippe på odds, casino eller live betting. Tilbudene er mange.

Man skal vokte seg vel for å ikke bruke mer penger enn man kan tåle å tape på spilling. Men hver eneste uke, året gjennom, er det noen som vinner store summer. Det trigger mange til å fortsette å prøve. Fotballåret 2022 er helt unikt, med flere spillmuligheter enn noen gang.

Jo mer man kan om fotball, jo mer man setter seg inn i statistikk og formtabeller, øker sjansen for å vinne.

Lykke til!

Vargas

Pin It on Pinterest